IDEA Miami’de Groz-Beckert de Yer Alacak

Groz-Beckert, 26-28 Mart 2019 tarihlerinde yer alacak olan IDEA’da, endüstriyel keçe ve tarak ürünlerini sunacak.

  19 Mart 2019 00:00 Salı
IDEA Miami’de Groz-Beckert de Yer Alacak

IDEA Miami, nonwoven ve teknik tekstil endüstrisinde önemli uluslararası fuarlardan biri. Miami Beach Kongre Merkezi'nde 550'den fazla katılımcı, 70 ülkeden ziyaretçi ve şirket bu fuarda bir araya geliyor. Groz-Beckert uzmanları, nonwoven üretimi için en yeni ürünleri ve çözümleri stantlarında sunacaklar.

Groz-Beckert, dünyanın önde gelen endüstriyel makine iğneleri ve hassas parçaların yanı sıra tekstil kumaşlarının üretimi ve birleştirilmesi alanında hizmet sağlayan bir tedarikçidir. Bu ürün ve hizmetler örgü, dokuma, keçe, tafting, tarama ve dikiş segmentlerini kapsıyor. Ayrıca Groz-Beckert, dünya genelinde 150'den fazla ülkede acenteler, üretim ve dağıtım yan kuruluşlarıyla faaliyet gösteriyor.

HyTec® P jet şeridi

Bu etkinlikte nonwoven endüstrisi için yenilikçi Groz- Beckert HyTec® P jet şeridi sunulacak. Bununla beraber, ürünün çizilme direnci, bükülme sertliği ve servis ömrü gibi tüm mekanik özellikler, önemli ölçüde yüksek sertliği sayesinde ortaya çıkıyor. Yeni HyTec® P jet şeridinin üç farklı versiyonu burada gösterilecek.


1552986626_groz-beckert-665.jpg

EcoStar® ve GEBECON®

EcoStar® ve GEBECON® keçe iğnesi gibi özel iğne çözümlerine de odaklanacak. EcoStar® keçe iğnesinin özel çalışma parçası kesiti, tüm uygulamalarda ürün yüzey kalitesi için en yüksek talepleri karşılıyor. Standart keçe iğnesiyle karşılaştırıldığında EcoStar® keçe iğnesi, iğneleme işleminde % 7'ye kadar enerji tasarrufu sağlayabiliyor. GEBECON® keçe iğnesi ile kullanıcılar aynı zamanda son ürünün yüzey kalitesinden de faydalanıyor. Patentli çalışma parçası tasarımı optimum eğilme direnci sağlar ve iyileştirilmiş iğneleme parametreleriyle sonuçlanıyor. Büyütülmüş tartı modelleri GEBECON® ve EcoStar® keçe iğnelerinin özel geometrilerini ve şekillerini en ince ayrıntısına kadar temsil ediyor.

Groz-Beckert standını ziyaret edenler için özel olarak hazırlanan, laboratuvar ölçekli bir iğneleme makinesindeki canlı gösterim de stantta yer alacak. Bu gösterim, GEBECON® keçe iğnesinin, standart bir konik keçe iğnesi ile delme kuvveti ölçüm cihazı aracılığıyla sağladığı avantajları vurgulayacak.

Taranan ürün alanı, ürün ve hizmet yelpazesiyle de IDEA'da temsil edilecek. Groz-Beckert standında, Tarama ürün alanı, nonwoven endüstrisi için geniş kapsamlı hizmet yelpazesini sunacak ve ziyaretçiler Carding uzmanlarıyla etkileşimde bulunabilecekler.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.