Benninger, İnovatif Çözümlerini Tanıttı

Müşterilerinin başarısını arttırmayı hedef olarak belirleyen Benninger, güçlü yenilik ve kapsamlı uzmanlığına dayanarak ürün gamını sürekli optimize ediyor.

  04 Ağustos 2015 08:22 Salı
Benninger, İnovatif Çözümlerini Tanıttı

Tekstil terbiye ve kord üretimini için ileri teknoloji ürünleri geliştiren ve komple çözümler sunan Benninger AG, sürdürülebilir teknik tekstil çözümlerini sergiledi. tanıttı. Müşterilerinin tekstil uygulamalarına odaklanan bir yaklaşıma sahip olan Benninger, müşterilerine yenilikçi ve güvenilir ürünlerin yanı sıra tekstil proses teknolojileri konusundaki kapsamlı bilgi birikimini sunuyor. Müşteriye özel çözümler geliştiren Bennninger, müşterilerinin sürdürülebilir katma değer yaratabilmesi için onlarla yakın işbirliği yürütüyor.

Teknik tekstiller alanında, özellikle 5.40mm genişliklere kadar yıkama, su kaldırma ve haşıl sökme alanlarındaki çalışmaları ile Benninger’in yeni, çevreye uyumlu üretim süreçleri için temel oluşturuyor. Uzun yıllara dayanan deneyim ve lider teknoloji kombinasyonu ile bu,  tekrarlanabilir ve tam olarak belgelenmiş üretim parametreleri konusunda tüm gereksinimleri karşılıyor. Bu bağlamda Benninger sunduğu hizmetlerin proje ve danışmanlıklarında ürünün yaşam döngüsü boyunca bütünsel müşteri ilişkileri ile farklı yaratıyor.

Sürdürülebilir Teknik Terbiye

Benninger kaynak yönetiminin bir parçası olarak sürdürülebilirliğin sorumluluğuna üstleniyor, bu aynı zamanda kaynakların korunması, yüksek kaliteli ürünlerin ve ekolojik değerli süreçlerin geliştirilmesine dönük yatırım şeklinde oldu. Atık su ve atık ısı geri kazanımı, su, enerji, kimyasalları ve diğer değerli hammaddelerin korunması ile Benninger çevreye zararsız çözümlerin oluşturulmasında kararlı olduğunu, müşterilere, tüketicilere ve personele karşı sorumluluğunu kabul ederek vurguluyor. KASAG’ın  sudkostik geri kazanım sistemleri haklarını güvence altına alarak, Benninger kaynak yönetimi ile ilgili ürün porftföyünü tamamladı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.