‘Beneks Avrupalı Üreticiler ile Aynı Kalitede’

Beneks’in İhracat Müdürü Emre Seçkiner “Avrupalı üreticiler ile aynı kalitede makinalar üretiyoruz. Bunu yurtdışındaki müşterilerimizden duymak gurur verici” dedi

  16 Temmuz 2018 01:00 Pazartesi
‘Beneks Avrupalı Üreticiler ile Aynı Kalitede’

Kumaş hazırlama makineleri, apre ve kumaş boyama makine grubu imalatında 30 yılı geride bırakan Beneks’in İhracat Müdürü Emre Seçkiner, Türk makine üreticilerinin dünyada söz sahibi olduğuna vurgu yaparken, “Avrupalı üreticiler ile aynı kalitede makinalar üretiyoruz” açıklamasında bulundu. “Bunu yurtdışındaki müşterilerimizden duymak ülkemiz ve bizler açısından gurur verici” ifadelerini kullanan Emre Seçkiner, “Beneks olarak 30 yılın vermiş olduğu bilgi birikimi ve tecrübeyle uluslararası standartlarda üretimin yanı sıra dünyanın birçok bölgesindeki mümessilliklerimiz ile birlikte dünyanın dört bir yanına servis vermekteyiz” açıklamasında bulundu.

‘Önceliğimiz Su ve Enerji Tasarrufu’

Firma olarak ar-ge çalışmalarının büyük bir kısmını su ve enerji tasarrufu sağlayan imalat makineleri üzerine gerçekleştirdiklerini belirten Seçkiner, “Günümüzde enerji maliyetleri, toplam maliyetin büyük bir kısmını oluşturmaktadır. Bunun için boyama prosesleri konusunda, Türkiye’nin hatta dünyanın en az su tüketen patenti firmamıza ait olan kumaş boyama makinamızı ön plana çıkartmış durumdayız. Bunun yanı sıra müşterilerimizin hali hazırda kullanmış oldukları ram ve kurutmalara ilave olarak, bu makinalar ile uyumlu çalışan Kurutmaban, Fularban ve Arpeban adını verdiğimiz makinalarımız ile enerji tüketimini en aza indirerek, işletmelerin üretim kapasitelerini de artırıyoruz” dedi.

‘2018 Satış Rakamlarına Ulaşacağız’

2017 yılında bir önceki yıla oranla cirolarını artırdıklarına dikkat çeken Seçkiner, son çeyreğine girmekte olduğumuz 2018 için beklentilerini ise şu sözlerle açıkladı: “2018 yılının ilk yarısı itibari ile döviz tutarlarındaki yükseliş ile beraber yurtdışı pazar payımızı arttırmaya yönelik adımlar attık. Bunun için hali hazırdaki pazarlarımıza yeni pazarlar ilave ettik.  Böylece ihracatımızın da büyük katkısıyla 2018’in ilk yarısı için hedeflemiş olduğumuz satış rakamlarına ulaştık. 2018’in ikinci yarısından beklentimiz ise ülkemizdeki seçimlerin sona ermesiyle beraber iç piyasanın da katkısıyla 2018’in tamamı için hedeflemiş olduğumuz satış rakamlarına ulaşacağımızı düşünüyorum.”

 

 

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.