Autefa Solutions Müşteri İhtiyaçlarına Odaklanıyor

Müşterilerine komple nonwoven hatları tedarik eden Autefa Solutions, SINCE 2017 Fuarı boyunca, ziyaretçilerine ekonomik ve teknik avantajlar sunacak.

  07 Kasım 2017 01:00 Salı
Autefa Solutions Müşteri İhtiyaçlarına Odaklanıyor

Taraklı- crosslapped nonwoven hatları, needlepunch nonwoven hatları, spunlace ve termobonding nonwoven hatları sağlayıcısı Autefa Solutions, nonwoven üreticilerinin kaliteli web formasyonu, web yapıştırma, aktif ağırlık regülasyonu ve minimal bakım ihtiyaçlarına karşılık veriyor.

Nonwoven üreticileri daha fazla rekabet yaşadıklarından güvenilir ve ekonomik makineler aramaktalar. Başarının anahtarı olan yüksek kalite ve en iyi toplam mülkiyet maliyeti (TCO) beklentileri bulunan müşteriler, artan fiyatlar nedeniyle mevcut makinelerini değiştirmek ya da yeni makinelere yatırım yapmak konusunda tereddüt yaşamaktalar.

Autefa Solutions, Şangay Uluslararası Nonwoven Konferansı ve Fuarı (SINCE) süresince kendi Nonwoven “LineONE” konseptini tanıtacak. Satış Direktörü Marco Fano konuya ilişkin; “Autefa Solutions, LineONE ile çok yüksek seviyede çalışan ve çekici bir maliyet-performans oranı ile yeni standartlar ortaya koyan yeni bir teknoloji tanıtıyor.” sözlerine yer verdi.

Autefa Solutions Farkını Ortaya Koyuyor

Crosslapper UnilinerONE ile Autefa Solutions, başarılı Crosslapper Topliner makinesine dayalı yüksek performanslı bir makine sunuyor. Carded Web’in optimize edilmiş içeri beslemeli hızları, kat kat kesme hassasiyeti, 80 m/dak (maks.) kesme hızı ve güvenilirliği Crosslapper UnilinerONE’nin temel avantajlarını oluşturuyor. İğneli Tezgah Fehrer StylusONE, 1,800 g/m2’ye kadar olan tüm iğneleme uygulamaları için kompakt bir iğneli dokuma tezgahıdır. 1,200 vuruş/dk’lık maksimum performansı ile iğneli tezgah Fehrer StylusONE,  üretkenliği, garanti edilmiş uzun ömrü ve bakım gerektirmeyen dişli kutuları ile kendi farkını ortaya koyuyor.

Müşterilerin ürünleri, nonwoven ürünlerinin elastikiyetinden, yumuşaklığından ve emiciliğinden faydalanır. Autefa Solutions, Premium bir tedarikçi olarak, tek bir elden açma, karma ve taraklamanın yanı sıra fırınlar ve kurutucular için de makine tedariki yapmaktadır. Firma ayrıca hijyen ürünlerinin üretiminde kullanılan HiPerTherm’e odaklanıyor. Autefa Solutions kayış fırınının ana gücü; tekdüze hava akışı ve hassasiyet ile ayarlanabilir sıcaklık dağılımı, yüksek dansiteleri koruma ve oluşturabilme yeteneğidir. Autefa Solutions, hijyen ürünlerinde termobonding hatlarında yüksek hızlı hava için Çin pazarında lider konumundadır. Komple hat performans ekipmanları ile firma, her bir müşteri için özel bir çözüm sunmaktadır.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.