Autefa Solutions Enjeksiyon Kartını Tanıttı

Autefa Solutions’un yeni enjeksiyon kartıyla yüksek hızlı Webforming alt sistemi, müşterileri son derece rekabetçi Nonwoven pazarında liderliklerini sürdürme veya genişletme konusunda destekliyor.

  27 Kasım 2018 00:00 Salı
Autefa Solutions Enjeksiyon Kartını Tanıttı

Geçtiğimiz aylarda, Autefa Solutions, Çin’de gerçekleştirilen Itma Asia fuarında yeni nonwoven hatlarındaki hızı ve üretimi artırmaya yönelik çözümü olan Enjeksiyon Kartını sundu. Bu yüksek hızlı hatlardaki ana zorluk, lifleri her zaman proses aşamasında kontrol altında tutmaktır.

Autefa Solutions, nonwoven terbiye yolunu açıyor

Autefa Solutions hatları, son derece rekabetçi sitemi ile nonwoven pazarının ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Yüksek hızlı ve yeni teknoloji ile geliştirilmiş ürün Nonvoven üretiminde kalite odaklı çalışmalar yapılmasını kolaylaştırmaktadır. Ayrıca Web Master Futura, bakım maliyetini azaltmak için özel bir donanım ile yüksek üretim hızları için geliştirilmiştir.

Enerji tasarruflu örgüsüz kumaş çözümü

Autefa Solutions’ın patentli ürünü, V-Jet enjektörünü geliştirdi. V-Jet enjektörü, çeşitli üretimlerde monte edilir ve standart enjektöre kıyasla aynı basıncda önemli ölçüde daha yüksek çekme mukavemeti kazandırıyor. Autefa Solutions’un tanıttığı bu cihaz su basıncını %20’ye kadar azaltılmasını sağlıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.