Andritz En Son Nonwoven Çözümlerini Tanıtıyor

Nonwoven üreticileri için özel çözümler ve teknolojiler sunan Andritz, yüksek üretim kapasitesi ve verimlilik sağlayan teknolojilerini sergilemeye hazırlanıyor.

  28 Mayıs 2018 01:00 Pazartesi
Andritz En Son Nonwoven Çözümlerini Tanıtıyor

Hava geçişli fırınlar için bantlar, iğne zımbası, spunjet, spunlace, thermobonding ve wetlaid için gelişmiş teknolojiler sunan Andritz, müşteri gereksinimlerini karşılamak için özelleştirilmiş çözümlerini Asya pazarına tanıtıyor. Japonya'nın Tokyo kentindeki Big Sight Fuar Merkezi'nde 6-8 Haziran’da düzenlenecek olan ANEX 2018 Fuarı’na katılacak olan Andritz, yenilikçi nonwoven üretim çözümleri ve tekstil terbiye teknolojilerini sunacak.

Hijyen Sektörü İçin İleri Teknolojiler

Hijyen pazarına odaklanan nonwoven üreticileri için özel çözümler ve teknolojiler sunan Andritz; termokuplaj, gofre, sıkıştırma, laminasyon veya perforasyon uygulamaları için nonwoven kalenderi, spunbond kumaşını yumuşatmak için spunjet soft teknolojisi, çocuk bezi ve bacak manşetleri için kullanılan backsheet bebek bezi için spunlace çizgilerini oluşturmadaki teknolojiler başta olmak üzere birçok yeniliğe imza atıyor. Önemli Andritz teknolojilerinden biri olan yassı fırın ile müşteriler, yüksek üretim kapasitesinden ve iki bileşenli elyafla üretilen yüksek performanslı 16 ila 80 gsm arası kumaşlardan faydalanabiliyor.

Andritz; ayrıca pamuk, selüloz ve bunların karışımları gibi ham maddeler kullanarak, 30 ila 45 gsm arası nonwoven için hafif spunlace çapraz çizgiler ile cilt bakımı için yüz maskesi pazarına öncülük ediyor. Cilt bakım maskesi sektörü, dünyanın birçok yerinde Avrupa'da ve özellikle Asya'da giderek daha fazla büyümeye devam ediyor.

Wetlaid Teknolojisi

Andritz; otomotiv, havacılık, tarım, inşaat, medikal- hijyen ve ev tekstil sektörlerinde kullanılan neXline wetlaid, aramid, karbon, mikro cam ve diğer yüksek teknoloji elyaflar gibi niş pazarlar için de özel seçenekler sunuyor. Bunlardan biri olan Wetlace™ teknolojisi, ıslak mendillerin üretiminde üstün performans için benzersiz bir teknoloji sunuyor. Andritz, bu webforming çözümünü, temizlendiğinde hızlı parçalanması ve kullanım için mendillerin yaş mukavemetini optimize eden Andritz hidro dolanma (hydroentanglement) birimleriyle birleştiriyor.

Andritz IIoT Çözümleri İle Katma Değerli Üretim

Metris teknoloji markası altında birleştirilen dijital Andritz teknolojileri, kaynak kullanımını optimize ederek, üretimde aksamaları minimuma indiriyor. Ayrıca en yüksek ürün kalitesini elde ederek IIoT/ Endüstri 4.0 sektöründeki en son teknolojiyi yansıtarak, tesislerin verimliliğini ve karlılığını arttırmak adına müşterilere kapsamlı destek sağlıyor. Yenilikçi Andritz dijitalizasyon çözümleri; akıllı telefon, tablet PC veya akıllı gözlükler kolay kontrol gibi kullanıcı dostu özellikler ile dikkat çekiyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.