Andritz asya pazarına odaklandı

Uluslararası teknoloji grubu ANDRITZ, Shanghai Since 2013 fuarında needlepunch, spunlace ve yaş serme üretim hatları için yenilikçi çözümlerini sundu.

  25 Kasım 2013 04:40 Pazartesi
Andritz asya pazarına odaklandı

Andritz, 23-25 Ekim 2013 tarihleri arasında Şangay’da düzenlenen Since 2013 fuarında, Çin pazarında hızla büyüyen hijyen, filtrasyon ve otomotiv sektörleri için yenilikçi sistemlerini tanıttı. Andritz Nonwoven , Asya pazarı için geniş ürün ve hizmetlerin  yanı sıra, tüm nonwoven üretim hatları için bireysel çözümler sunmaya hazırlanıyor.

Andritz, özellikle Çin pazarı için, yeni yapılandırılmış üç taraklı, Varioweb sıralı kart ile donatılmış Perfodry Avantage kurutucuya ek olarak neXaqua su atım sistemi ile birlikte verimliliği artırarak üretimde enerji tasarrufu sağlayacak yeni neXline spunlace axcess’i tanıttı.

Spunbond nonwoven’ler için yüksek kaliteli terbiye teknolojisi

Andritz, sadece tek bir kaynaktan yüksek kalite kriterleri; hidrofobik, alkol geçirmez, hava geçirgen, anti-statik ve nefes alabilir terbiye çözümlerini tıbbi kullanım için sunmayı hedefliyor.

Yüzde 100 doğal elyaftan nonwoven üretimi

Andritz, atılabilir mendillerin yüzde 100 doğal ve yenilenebilir elyaflardan üretilebilmesi için yaş serme ve hidro karışım teknolojisi ile neXline wetlace'i geliştirdi. Andritz'in nonwoven ve tekstil uzmanları, birleştirilmiş teknolojileri ve özel işlem çözümlerini SINCE 2013 Fuarı’nda Asya pazarına sundu.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.