YKK’nın Odak Noktası Sürdürülebilirlik

Fermuar ve aksesuar üretiminde dünya çapında söz sahibi olan YKK, ürün gamında sürdürülebilirliğe odaklanıyor.

  22 Mayıs 2018 01:00 Salı
YKK’nın Odak Noktası Sürdürülebilirlik

YKK, hızı, kalite bağımlılığı, yaratıcılığı ile kullanıcılardan yoğun talep görüyor. Sektörde kendine sağlam bir yer edinen YKK, 70 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteriyor. YKK, ‘Her zaman bir adım önde olma’ misyonu ile birleştirici ürünlerinin kalitesini ve kaliteye olan güveni koruyor. YKK,  aynı zamanda müşterilerinin bireysel ihtiyaçlarını karşılamak için onlarla ortaklık kurarak isteklerine yönelik sürekli yeni birleştirici ürünler geliştiriyor.

Özel Tasarımdan Endüstriyel Ürünlere

YKK, modaya uygun yeni tasarım ürünlerden, endüstri ürünlerine kadar her türlü kullanıma uygun ve müşteri ihtiyaçları doğrultusunda çeşitli birleştirici ürünler olan fermuar, düğme, çıtçıt, cırt bant ve tekstil plastik aksesuarları üretiyor. Yayın grubumuza açıklamalarda bulunan YKK Pazarlama Müdürü Engin Ertuğrul, “Fermuar grubu; metal, kemik ve spiral fermuarlardan meydana geliyor. Düğme grubu; kot düğmeler, rivetler, bebek çıtçıtları, kanca, seri çıtçıt, şerit kanca ve deri ürünler için kullanılan aksesuarlardan oluşuyor. Tekstil plastik ürünleri ise giyimde, çantada, endüstriyel ürünlerde ve diğer uygulamalarda kullanılıyor.” sözleri ile firmanın ürün portföyünü aktardı.

‘Sürdürülebilirliğe Yatırım Yapmaya Devam Ediyoruz’

Son dönemlerde sürdürülebilirlik en önemli trendlerden biri olarak öne çıkıyor. Uluslararası bir marka olarak global trendleri takip eden YKK, sürdürülebilirlik konusunda da önemli çalışmalara imza atıyor. YKK olarak sürdürülebilirlik konusuna önem verdiklerini aktaran Ertuğrul, “Bu alanda yatırım yapmaya devam ediyoruz. Doğaya önem veren sürdürülebilir ürünlere koleksiyonlarımızda yer veriyoruz.” dedi.

Mevcut Ürünlerde Kapasite Artışı Yapılıyor

Kalite ve hız YKK’nın en önemli ilkeleri arasında yer alıyor. YKK’nın vizyonunu ise modaya uygun yüksek kalite ürünleri, hızlı servis vererek müşterileriyle buluşturmak oluşturuyor. YKK Pazarlama Müdürü Ertuğrul, 2018 yılı hedefleri için ise şunları söyledi; “2018 yılı finansal planlamamızı tamamladık. Bununla birlikte uzun vadede 2024 yılına kadar büyüme ve yatırım planlarımızı yaptık. Orta ve uzun vadede işlerimizin gelişerek artacağına inanıyoruz.” YKK, fermuar ve düğme konusunda mevcut ürünlerinde kapasite artışı yapıyor ve portföyüne yeni ürünler eklemeyi sürdürüyor. Yurt dışı pazarlarıyla ilgili ise Ertuğrul, “Ürün geliştirme konusunda Türkiye’de ve sorumlu olduğumuz diğer 11 ülkede de satış ağımızı ve servis hızımızı kuvvetlendirip geliştirmeyi planlıyoruz.” ifadelerini kullandı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.