Uster Technologies Ltd. Yönetiminde Değişim

Tekstil endüstrisi alanında kalite kontrol teknolojilerinin lider üreticisi USTER’in CEO ve Yönetim Kurulu pozisyonları değişti.

  31 Mart 2016 08:30 Perşembe
Uster Technologies Ltd. Yönetiminde Değişim
Uster Technologies’in CEO’luğunu 1 Nisan 2016 tarihinden itibaren Thomas Nasiou devraldı. Dr. Geoffrey Scott ve Philip Mosimann yönetim kurulunda eş başkanlık görevini üstlenirken; Koichi Ito ise Susumo Toyoda’nın yerine Uster Yönetim Kurulu’na dahil oldu.

Uster Technologies’in Yönetim Kurulu Başkanı Philip Mosimann, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Uster Technologies ve Toyota Industries Corporation’ın Yeni Yönetim Kurulu’nun uzun vadede sürekliliği ve başarısının güvence altına alınmasından memnunuz. Thomas Nasiou ile CEO olarak güçlü bir görevi devraldı. Nasiou’a eş başkan olarak görevini yürütecek olan Dr.Geoffrey Scott’un destek olacak.” sözlerine yer verdi.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.