Ulubilge Mümessillik Santex, Schill & Seilacher ve Norsel AG ile TME 2021’de

TME 2021’i müşteri ile temas kurmak için önemli bir fırsat olduğunu söyleyen Ulubilge, “TME 2021 sayesinde müşterilerimiz ile bir arada olma imkanı yakalayacağız’ ’dedi.

  30 Nisan 2021 09:30 Cuma
Ulubilge Mümessillik Santex, Schill & Seilacher ve Norsel AG ile TME 2021’de

Türkiye’nin köklü mümessillik markalarında biri olan Ulubilge Mümessillik, TME 2021 Fuarı‘na Santex, Schill & Seilacher ve Norsel AG markaları ile katılacak. TME 2021 Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarını değerlendiren Ulubilge Mümessillik’in Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Ulubilge, “Böyle bir fuar bizim işimizin gelişmesi açısından büyük önem taşımaktadır” dedi.

Örgü ve Terbiye Makineleri

İsviçre merkezli olan Santex Grup, örgü, dokuma, terbiye ve teknik tekstil makineleri ve komple kontinü hatlar üretiyor. Bir başka İsviçre markası olan Norsel AG ise tüm örgü ve dokuma mamüllerin hammadde halinden tüm terbiye prosesleri süresince kumaştan mamulden düşmeyen, ısıdan ve kimyasallardan etkilenmeyen normal etiketler ve barkod etiketler üretiyor. Fuarda bu üretim süreci uygulamalı olarak ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Almanya merkezli Schill & Seilacher markası ise, sentetik iplik ve elyaf üretiminde ve tekstil ürünlerinin üretiminde, yanmazlık, anti bakteriyel gibi konularda önemli bir yer tutan preperasyon yağları üretmekte.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.