Trützschler’in Türkiye Mümessili Değişti

Haziran ayı itibari ile Trützschler Spining Türkiye Mümessili İkiler Tekstil Mümessillik ve Ticaret A.Ş oldu.

  29 Haziran 2016 09:12 Çarşamba
Trützschler’in Türkiye Mümessili Değişti

Tekstil sektöründe yüz yılı aşan tecrübesi ile inovatif ürünler geliştirmeye devam eden Trützschler Group; iplik hazırlık, nonwoven ve tarak makineleri alanında dünya çapında satış ve servis hizmeti sağlıyor. Türkiye’de mümessillikleri aracılığıyla satış faaliyetlerini yürüten Trützschler Spining’in Türkiye Mümessili ise Haziran ayı itibari ile İkiler Tekstil Mümessillik ve Ticaret A.Ş oldu.

Trützschler Spining tarafından Heinrich Trützschler ve Dr. Dirk Burger imzasıyla yayınlanan açıklamada “Trützschler Spining, 1 Haziran itibariyle Türkiye’de İkiler firması tarafından temsil edilecektir.” denildi. Açıklamada ayrıca “Bu düzenleme ile Türkiye pazarındaki varlığımızı iyileştirmek, müşterilerimiz ile ilişkilerimizi güçlendirmek ve derinleştirmek istiyoruz. Bu birliktelik ile İkiler firması, Türkiye şubemiz Temasa Gaziantep ve satış & servis ekibimiz yoğun bir işbirliği içinde olacaktır. Uzun yıllar bizimle birlikte olan iyi ve güven dolu çalışmalarından dolayı Erler firmasına da teşekkür eder, gelecekteki çalışmalarında kendilerine başarılar dileriz.” sözlerine yer verildi. Trützschler Spining, tekstil sektörüne sunduğu yeni teknolojileri Türkiye’de İkiler Tekstil Mümessillik ile tanıtmaya devam edecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.