Texworld İstanbul Etkinliği İptal Edildi

19-21 Ekim 2016 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilmesi planlanan Texworld İstanbul ve Apparel Sourcing Fuarı iptal edildi.

  07 Ekim 2016 09:00 Cuma
Texworld İstanbul Etkinliği İptal Edildi

Messe Frankfurt tarafından organize edilen, tekstil ve hazır giyim sektörünün en önemli fuarlarından biri olan Texworld İstanbul ve Apparel Sourcing Fuarlarının 19-21 Ekim 2016 tarihlerinde yapılması planlanan sonbahar edisyonu iptal edildi.

Messe Frankfurt Türkiye ofisinden edinilen bilgiye göre, 19-21 Ekim 2016 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilmesi planlanan etkinlik iptal edildi. Etkinlikle ilgili olarak Messe Frankfurt’un internet sitesinde yapılan duyurular kaldırılırken, iptal ile ilgili gerekçelerin önümüzdeki günlerde internet sitesinde duyurulacağı belirtildi. Etkinliğin 2017 yılı için belirlenecek yeni bir tarihte gerçekleştirilmesi planlanıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.