Seven Yılmaztürk’e Girişimci Kadın Ödülü

Pro-Ser Yönetim Kurulu Başkanı Seven Yılmaztürk 2. Uluslararası İş'te Kadın Zirvesi’nde ‘Girişimci Kadın Ödülü’nü aldı.

  04 Ocak 2018 01:00 Perşembe
Seven Yılmaztürk’e Girişimci Kadın Ödülü

Ankara ATO Congresium'da, Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı’nca düzenlenen "2. Uluslararası İş'te Kadın Zirvesi" kendi alanında başarılı çalışmalar yürüten, ülke ekonomisine katkı ve değer sağlayan kadınların başarı hikayelerine sahne oldu. Çok sayıda kadın girişimcinin örnek başarı hikayesinin konuşulduğu zirvede, girişimci kadınlara ödül takdim edildi.

2. Uluslararası İş'te Kadın Zirvesi’nde, iş hayatındaki başarısı ile ödüle layık görülen isimlerden biri de Pro-Ser Laboratuvar Malzemeleri ve Otomasyon San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Seven Yılmaztürk oldu. Yılmaztürk, ‘Girişimci Kadın Ödülü’nü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın elinden aldı.

Başarılı bir KOBİ, imalatçı ve bir ihracatçı firma sahibi olarak tüm zorluklara rağmen Pro-Ser firmasının dünya pazarlarındaki başarılı konumunu sürdürdüğünü belirten Seven Yılmaztürk, aynı ivme ile çalışmalarına bundan sonra da devam edeceklerini bildirdi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.