Serteks Yenilikleriyle KTM 2016’da

Tekstil makine imalatında önemli yeniliklere imza atan Serteks, KTM 2016’da yeni ürettiği ve Türkiye’de bir ilk olan, dokuma kumaş üzerine Palmer Silindirli Sanfor Makinesi’ni müşterilerinin beğenisine sunacak.

  07 Eylül 2015 11:19 Pazartesi
Serteks Yenilikleriyle KTM 2016’da

Tekstil makineleri ve tekstil terbiye makinelerinin yedek parça üretimini gerçekleştiren Serteks, 1992 yılında sektöre girdi, 1996 yılından itibaren makine imalatına başladı. 2000 yılından itibaren ise, özellikle örme kumaşlar için makine imalatını sürdürüyor.

Serteks’in imal ettiği başlıca ürünleri, örme kumaşlar için tüp sanfor makinesi, zincirli açık en sanfor makinesi, açık en sanfor makinesi, blanketli ve zincirli açık en sanfor makinesi, tüp ve açık en nem ölçerli nemlendirme makinesi oluşturuyor. Yurt içinde ve dünyanın birçok ülkesine makine ihracatı yapan ve ISO-9001 uygulamalı bir firma olan Serteks, KOSGEB ve TÜBİTAK’la Ar-Ge’ye yönelik faaliyetlerini sürdürüyor. Firmanın yurt içi ve yurt dışında çok sayıda müşterisi ve satış ağı bulunuyor.

Daha Fazla Müşteri: KTM 2016’da

Ürettikleri dokuma kumaş üzerine Palmer Silindirli Sanfor Makinesi’ni, KTM 2016’da tanıtacakları açıklamasını yapan Serteks Tekstil Makineleri Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Karagören, bu makinenin Türkiye’de bir ilk olduğunu vurguladı. Makineler üzerinde sürekli yenilik yaptıklarının altını çizen Karagören, KTM 2016’da daha fazla müşteriye ulaşmak istediklerini belirtti.

Cevat Karagören, Türk ve dünya tekstilinde marka şehir olma yolunda ilerlemesi ve üretimini yaptıkları makineleri üretici ile buluşturma açısından, Kahramanmaraş’ın önemine dikkat çekti. Karagören, Kahramanmaraş’ın tekstilin merkezi konumunda bulunması sebebiyle, KTM 2016’nın kendileri için doğru organizasyon olduğunun altını çizdi.

KTM 2014 Başarılı Geçti

KTM 2014’te Serteks, ürettiği AZS-500 Sanfor Makinesi ve TS-500 Tüp Kumaş Sanfor Makinesini tanıtmıştı. Daha uzun kullanım ömrü olması için kauçuk blankete sahip AZS-500, farklı genişliklere uygun olarak üretim yapabilmesi ve hızlı çalışma sistemi ile dikkatleri üzerine çekmişti. Örme kumaşlar için geliştirilen TS-500 ise, üretilmiş en verimli keçe tipi örme makinesi olarak göze çarpmıştı. Ayrıca fuarda, üretim maliyetlerini en aza indiren TS-500, otomatik olması sebebiyle, kumaşı sabit hassasiyetle katlama, tam sıraya dizme gibi imkânlar ile yüksek verim sağlama özellikleriyle de dikkat çekmişti.

Cevat Karagören, yayın grubumuza yaptığı açıklamada, KTM 2014’ün son derece başarılı geçtiğini söyledi. Fuar sırasında stantlarını ziyaret eden misafirlerin oldukça nitelikli olduğu vurgusunu yapan Karagören, fuarda sergiledikleri sanfor makinelerinin de sıcak satışını yaptıklarının altını çizdi. Karagören, Kahramanmaraş’taki boyahanelerin, Serteks sanfor makinelerinin kalite bakımından diğer firmalara göre daha iyi olduğu ve daha verimli çalıştıklarını söylediklerini dile getirdi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.