Saurer, Uwe Rondé'yi Yeni CEO Olarak Atadı

Saurer Group, Uwe Rondé'yi yeni CEO'su olarak atadı. Başkan Pan Xueping'in CEO olarak görevden ayrılmasını takiben 1 Ocak 2022 itibari ile yetkilerini Dr Rondé devralacak.

  03 Şubat 2022 08:54 Perşembe
Saurer, Uwe Rondé'yi Yeni CEO Olarak Atadı

Yeni CEO, takım tezgahı işinde ve üretim alanında 30 yılı aşkın deneyimi beraberinde getiriyor. Dr Rondé, en son Almanya'daki EMAG'da genel müdür olarak görev yaparken daha öncesinde takım tezgahı ve üretim sistemleri tedarikçisinin Çin'deki yan kuruluşuna başkanlık ediyordu. Yine aynı zamanda dünyanın en büyük motor mili üreticileri arasında yer alan Franz Kessler'in ve konnektör üretim işinde faaliyet gösteren Intercontec Pfeiffer'ın CEO'suydu.

Dr Rondé halen Ekim 2021'den beri Saurer yönetim kurulunda başkan yardımcılığı görevinde buunmaktadır.

‘’Dr Rondé'nin CEO rolü için doğru kişi olduğuna inanıyoruz’’

Bay Pan şunları paylaştı: “Engin teknik deneyimi ve kapsamlı yönetim tecrübesiyle Dr Rondé'nin CEO rolü için doğru kişi olduğuna inanıyoruz. Saurer’in gelecek stratejisinin başarıyı ulaşmasının yanı sıra teknolojik yenilik, ürün rekabet gücü ve yönetiminin daha da geliştirilmesini yönlendirmeye devam edecek.’’

Dr Rondé şunları paylaştı: “Tekstil sektörü toparlanma sürecinde olduğu için ihtiyatlı bir biçimde iyimserliğimizi koruyoruz. Saurer’in takip eden yıllarda yeni fırsatlardan büyük ölçüde yararlanabileceğinden eminim.’'

Saurer Grubu Hakkında

1853 yılında kurulan Saurer Group, iplik üretimi için makineler ve bileşenlere odaklanan lider, dünya çapında faal bir teknoloji şirketidir. Uzun bir geçmişe sahip bir şirket olarak, tekstil makineleri, otomobiller ve motorlar, Saurer'in tarihi gelişimi boyunca şirket portföyünün önemli bileşenleri olmuştur. Saurer inovasyonda her zaman lider olmuştur. Bugün Saurer iki segment’ten oluşmaktadır: Balyadan ipliğe kesikli elyaf işleme için yüksek kaliteli, teknolojik olarak gelişmiş ve müşteriye özel otomatik çözümler sunan Spinning Solutions ve büküm ve nakış çözümlerinde uzmanlaşmış Saurer Technologies. Yaklaşık 4.000 çalışanı ile İsviçre, Almanya, Türkiye, Brezilya, Meksika, ABD, Çin, Hindistan, Özbekistan ve Singapur'da faaliyet gösteren Saurer Grubu, dünyanın tekstil merkezlerine hizmet vermek için iyi bir donanıma sahiptir. Saurer, Şanghay Menkul Kıymetler Borsası'nda işlem görmektedir.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.