Saurer CableCorder 30 Yaşında

Saurer, CableCorder makinalarının 30. yıldönümünü etkileyici rakamlarla duyurdu.

  22 Temmuz 2019 00:00 Pazartesi
Saurer CableCorder 30 Yaşında

İsviçre merkezli Saurer, CableCorder makinalarının 30. yıldönümünü etkileyici rakamlarla kutladı. 1900'den fazla CableCorder’in satıldığını ve son 30 yılda yaklaşık 270.000 iğin devreye girdiğini duyuran Saurer, yüksek kaliteli kord bezi üretimi için CableCorder’ın lastik endüstrisinde demirbaş olduğunu açıkladı.

CableCorder makinalarının beşinci neslinin sayısız yenilikle müşterilere hitap edeceğinin altını çizen Saurer, müşterilerine belirleyici rekabet avantajları sağlıyor. Daha yüksek verimlilik, daha düşük enerji tüketimi, akıllı iğ konsepti, modern kalite takibi, gelişmiş ergonomi, esnek otomasyon çözümleri ve CableCorder'ın Saurer işletme yönetim sistemi SENSES’e entegrasyonundan müşterilerin yararlandığından bahseden açıklamada CableCorder CC5 hakkında bilgiler verildi.

Enerji, verimlilik, kalite

Saurer, en yeni makine neslinin patentli enerji tasarrufu teknolojisini yeni donanım ve optimize edilmiş yazılımla daha da geliştirdi. CableCorder CC5 bu nedenle her zamankinden daha ekonomik.

Optimize edilmiş iplik balon çapı ve azaltılmış iğ gauge alan gereksinimlerini azaltıyor ve üretkenliği artırıyor. Kalite parametrelerinin çevrimiçi olarak izlenmesi, kord bezinin istenen kalitesini güvenilir bir şekilde sağlıyor. Kullanıcı dostu ve ileri derece zekayla otomatikleştirilmiş yeni makine bileşenleri ve optimum iplik hattı son derece kolay kullanım ve proses güvenilirliği sağlıyor ve akıllı otomasyon çözümleri paket aktarım verimliliğini arttırıyor.

Temel CC5 versiyonuna ek olarak, yeni CableCorder CC5-TFO versiyonunda da ikiye bir tipi büküm işleminde iplik üretimi için ve simetrik 3 katlı kord bezi üretimi için CC5-3PLY versiyonu mevcut. CableCorder CC5'in temel özellikleri ise şöyle:

- Optimize edilmiş iplik balon çapı sayesinde optimize edilen iğ aralığı.

- Adapte edilen iğ pot geometrisinin bir sonucu olarak daha fazla enerji tasarrufu.

- Kalite parametrelerine uyum için sensor tabanlı kontrol sistemi.

- Üretim verilerini izlemek ve değerlendirmek için işletme yönetim sistemi olan SENSES ile entegrasyon.

- Servo destekli cağlık, yeni iplik kılavuzu elemanları ve daha fazla kullanım kolaylığı için yeni Cord Regulator.

- İkiye bir tipi büküm işleminde iplik üretimi için CC5-TFO çeşidi ve simetrik üçlü kord bezi üretimi için CC5-3PLY çeşidi.

Saurer Web Sitesini Yeniledi

Öte yandan Saurer'in yeni kurumsal tasarımındaki yeni web sitesi de ITMA 2019'un başlangıcına denk gelmişti. Yeni internet sitesinde Saurer'in müşterileri ve hissedarları birkaç kolay gezinme adımında istenen ürün, hizmet ve şirket bilgilerini bulabilecekler.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.