Sarteks, İpliğin Şehrinde Ziyaretçilerini Ağırladı

Tekstil sektöründe 40 yılı geride bırakan Sarteks Makina Sanayi ve Tic. A.Ş, Bianco, Graf, Braecker, Loptex, Xorella, Mesdan ve Laroche markalarıyla katıldığı KTM 2016’da büyük ilgi gördü.

  25 Mayıs 2016 09:00 Çarşamba
Sarteks, İpliğin Şehrinde Ziyaretçilerini Ağırladı

Graf, Braecker, Loptex, Xorella, Mesdan ve Laroche gibi firmaların Türkiye temsilciliğini yürüten aynı zamanda kendi markası Bianco ile iplikhane kovaları üretimi gerçekleştiren Sarteks, 40 yılı geride bıraktığı tekstil sektöründe, müşterilerine sunduğu makinelerin ve hizmetin kalitesi ile konumunu güçlendiriyor.

Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2016’da yer alan standlarında, ürün grupları ile ilgili yayın grubumuza bilgi veren Sarteks Genel Müdürü Mehmet Saraçoğlu, özellikle Kahramanmaraş tekstil sektörünün yakından tanıdığı markalarla KTM 2016’da yer aldıklarını belirtti. Saraçoğlu, şu açıklamalara yer verdi; “Firmamızın kendi markası olan Bianco iplikhane kovalarımızın yanı sıra temsilciliğini yürüttüğümüz Graf tarak garnitür telleri, Berkol-Braecker üst baskı manşonları ve ilgili servis makinaları, harman hallaçta yabancı elyafları yakalayan, yabancı elyaf ayırma makinesi Loptex, Xorella kondisyonlama makinesi, Mesdan Laboratuvar Cihazları ve iplik düğümleme cihazları, ayrıca tekstil telef kırpıntı açma ve tekstil telef değerlendirme tesisleri üreten Fransız Laroche markası ile KTM 2016’da yer alıyoruz. Özellikle Bianco ve Graf markalarımız tüm Türkiye’nin yanı sıra Kahramanmaraş’ta bulunan iplikhanelerin yaklaşık yüzde 80’i tarafından kullanılan ve bölgede bilinirliği yüksek olan markalar.”

“Gördüğümüz İlgiden Çok Memnunuz”

Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’nda gördükleri ilgiden son derece memnun olduklarını belirten Mehmet Saraçoğlu, değerlendirmelerini şu sözlerle paylaştı; "Kahramanmaraş’taki tüm müşterilerimizi standımızda ağırlama fırsatı bulduk. Bunun yanı sıra çevre illerden de çok sayıda ziyaretçiler geldi. Gaziantep’ten, Adana’dan, Adıyaman’dan, Urfa’dan, Diyarbakır’dan müşterilerle görüştük. Gördüğümüz ilgiden çok memnunuz, KTM 2016 bizim için dolu dolu geçti.”

2014 yılında gerçekleştirilen ilk KTM fuarına ziyaretçi olarak katılan ve fuarı çok verimli bulduğunu belirten Mehmet Saraçoğlu, bu yıl stantları ile yer aldıkları KTM 2016 ile ilgili değerlendirmesinde “Fuarın günlük çalışma şeklindeki gelişme çok iyi. 2014’te gerçekleştirilen KTM fuarı da gözlemlediğim kadarıyla iyiydi, ancak bu yıl her şey çok daha organize görünüyor.” sözlerine yer verdi.

“Kahramanmaraş Dünyanın En Önemli İplik Şehri”

Kahramanmaraş tekstil sektörünün kendileri için çok önemli bir konumda yer aldığına dikkat çeken Sarteks Genel Müdürü Mehmet Saraçoğlu, “Bizim ihtisas alanımız iplik ve Kahramanmaraş’ta dünyanın en önemli iplik şehirlerinden biri. Özellikle kısa elyaf pamuk iplikçiliğinde dünyanın en önemli şehri olduğunu söylemek mümkün. Fuarın açılışında Sayın Hanefi Öksüz’ün de bahsettiği gibi Türkiye’de ipliğin yaklaşık yüzde 30’u Kahramanmaraş’ta üretiliyor. Bu çok önemli bir rakam ve her yıl artmaya da devam ediyor. Bu anlamda bizim için de çok önemli bir şehir. Bizim Adana olan merkezimin Kahramanmaraş’a yakın olması da bizler için bir avantaj. Burada 90’lı yılların başlarından bu yana çalıştığımız müşterilerimiz bulunuyor ve kendilerine en kaliteli ürünlerle en iyi hizmeti sunmaya yıllardır devam ediyoruz. Onlar da bizimle çalışmaya, teknolojilerini bizden almaya devam ediyorlar. Müşterilerimizle güzel bir birlikteliğimiz var ve ilişkileri koparmadan babamdan devraldığım şekli ile devam ettirmeye çalışmakta bana düşen en büyük görev.” sözlerine yer verdi.

 

 

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.