Sanko’dan Vergi Rekoru

Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından açıklanan vergi rekortmenleri arasında Gelir Vergisi’nde ilk 8 sırayı Konukoğlu Ailesi alırken, Kurumlar Vergisi’nde ise 14 Sanko şirketi ilk 100’de yer aldı.

  10 Ağustos 2016 09:01 Çarşamba
Sanko’dan Vergi Rekoru

Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı, 2015 vergilendirme dönemi 2016 Gelir ve Kurumlar Vergisi rekortmenlerini açıkladı. Gelir Vergisi rekortmenlerinde Gaziantep’te ilk 8 sırayı Konukoğlu Ailesi alırken, rekortmenliği Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu aldı. Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Konukoğlu ikinci, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu üçüncü, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Konukoğlu dördüncü, Onursal Başkan Abdulkadir Konukoğlu beşinci, Yönetim Kurulu Üyeleri Sami Konukoğlu altıncı, Cengiz ve Turgut Konukoğlu ise yedinci ve sekizinci sırada yer aldı.

Kurumlar Vergisi rekortmenleri listesinde ise Sanko Holding şirketlerinden Çimko Çimento ve Beton ilk sırada yer aldı. Süper Film Ambalaj ikinci ve Sanko Pazarlama altıncı sırada yer alırken, Temko İthalat- İhracat ise onuncu sırada yer aldı. İlk 100’de Sanko Holding’in 14 şirketi bulunuyor. Gelir Vergisi rekortmenleri listesinde geçen yıl da ilk 8 sırayı Konukoğlu Ailesi almış, Kurumlar Vergisi rekortmenleri listesinde ise Sanko Holding’in 10 şirketi yer almıştı.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.