Royal Halı, Yakın İzleme’de

Royal Halı’nın bağlı bulunduğu Naksan Holding sahiplerinin geçtiğimiz hafta tutuklanmasının ardından Borsa İstanbul, Royal Halı’yı ‘Yakın İzleme Pazarı’na aldı.

  03 Ağustos 2016 09:00 Çarşamba
Royal Halı, Yakın İzleme’de

Royal Halı’nın sahipleri Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu ile oğlu Taner Nakıboğlu’nun geçtiğimiz hafta tutuklanmasının ardından Borsa İstanbul, Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesinde yer alan Royal Halı’yı ‘Yakın İzleme Pazarı’na aldı.

Konu ile ilgili Borsa İstanbul’dan yapılan açıklamaya göre, Royal Halı’nın (Royal Halı İplik Tekstil Mobilya San. ve Tic. A.Ş.) vadesi geçmiş bazı borçları bulunduğu belirtildi.

Borsa İstanbul tarafından şirketin ‘Yakın İzleme Pazarı’na alındığı duyurularak, şu açıklamaya yer verildi: “Şirketin uyarılarak paylarının Yakın İzleme Pazarı'na alınmasına ve bu uyarının yönergenin 32’inci maddesinin 1‘inci fıkrasının (a) bendi kapsamında birinci uyarı olarak sayılmasına, pazar değişikliğine ilişkin yönetim kurulu kararının alınmasından itibaren izleyen iş günü seans sonuna kadar payların işlem sırasının kapalı kalmaya devam etmesine ve ikinci iş gününden itibaren payların Yakın İzleme Pazarı'nda işlem görmeye başlamasına karar verilmiştir.”

Borsa İstanbul açıklamasında, şirketin yaşadığı tüm bu durumlara karşı KAP’a açıklama yapılmadığı da belirtildi. Öte yandan, finansal kuruluşların bir kısmı, alacaklarını tahsil etmek için şirket aleyhine haciz işlemi başlattı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.