Rimtex'te Yurtdışı İşletmeleri Yönetiminde Değişiklik

Eylül ayından itibaren, Anil Bharti (İhracat Yönetimi Müdürü) ve Vipul Gondalia (Lojistik Yönetimi Müdürü) yurtdışı işletmelere ilişkin tüm faaliyetlerden sorumlu olacak.

  02 Eylül 2022 17:42 Cuma
Rimtex'te Yurtdışı İşletmeleri Yönetiminde Değişiklik

Rimtex Group Uluslararası İşletmeleri Direktörü Gaurav Parmar, Rimtex'teki yönetim değişikliği ile ilgili bir açıklama yayınladı.  Parmar açıklamasında, Eylül ayından itibaren geçerli olmak üzere Ganesh Kumar’ın şahsi bir görev için başka bir şehre taşınacağını ve bu birkaç yıllık süreçte şirketten ayrı kalacağı için Rimtex işletmelerinin faaliyetleriyle ilgilenemeyeceğini bildirdi. Yokluğunda Anil Bharti  (İhracat Yönetimi Müdürü) ve Vipul Gondalia  (Lojistik Yönetimi Müdürü) yurtdışı işletmelere ilişkin bütün faaliyetlerinden sorumlu olacak. Rimtex Genel Merkezi tarafından konuya ilişkin yapılan resmi açıklamada, şu an hali hazırda süregelen işletmelere ilişkin faaliyetlerin büyük bölümü için ise ana irtibat kişinin Anil Bharti olacağı vurgulandı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.