Polteks Kalitesi TME2021’de Yerini Aldı

Polteks makine İstanbul Uluslararası tekstil makineleri fuarı TME2021’de yeni teknoloji makinelerini sergileyecek.

  22 Haziran 2021 09:24 Salı
Polteks Kalitesi TME2021’de Yerini Aldı

1994 yılında Bursa Kayapa Sanayi Bölgesi’ nde faliyete başlayan polteks, 2001 yılında üretimine başladığı tekstil makineleri ile sektörün aranan markası haline geldi.

Polteks’in Kalender Makinası ile başlayan makine serüveninde ürün portföyüne daha sonra Pad Batch, Kaplama Hattı Kalenderi, Ezme Kalenderi, Sıkma Fuları, Kauçuk Blanketli Kalender, Örgü Kumaş Kalenderi, Laboratuvar Kalenderi ve Özel Makinalar eklenerek üretim hattını genişletmiş günümüzde 10 bin m2 kapalı alanda tekstil sektörününün yanı sıra demir-çelik, alüminyum, kağıt, ağaç, ambalaj, plastik, deri ve oromotiv gibi bir çok sektöre özel çözümler geliştirmekte ve makine üretmektedir.Polteks’in Romanya ve Özbekistan’da bulunan satış ofisleri  satış ve servis konusunda müşterilerine daha kaliteli hizmet sunmayı hedeflemiş durumda.

Uluslararası tekstil makineleri TME2021 fuarındaki standında müşterilerine yeni teknoloji makinelerini sergileyecek olan firma kaliteli üretimi ile öne çıkacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.