Oerlikon Neumag’tan Maliyet Verimli Çözümler

Oerlikon Neumag, Sytec One ile zorlu süreçler için maliyet verimli BCF iplik üretimi sunuyor.

  05 Şubat 2018 01:00 Pazartesi
Oerlikon Neumag’tan Maliyet Verimli Çözümler

Emtia ürünlerinin dışında halı ipliklerinin maliyet verimli şekilde üretimi önemli bir zorluktur. Standartlaşmış üretim sistemleri; üretim, kalite ya da maliyet verimliliği konusunda ödün vermemelidir. Oerlikon Neumag, zemin kaplama fuarı olan Domotex 2018’de zorlu BCF prosesleri için Sytec One çözümünü sergiledi.

Sytec One, her bir pozisyon için tek bir uca sahip bir BCF tesisidir. Bu tek uçlu karakteristiği nedeniyle, özellikle de geri dönüştürülmüş polyester ya da ince filamentler gibi zorlu üretim süreçleri için uygundur. Çünkü, iplik kırılması halinde tek bir uç kırılır, diğer pozisyonlar etkilenmez ve çalışmaya devam eder. Sonuç olarak, çok-uçlu teknolojiye sahip tesislere kıyasla, bu tesis daha yüksek verimliliğe sahiptir. Örneğin, günde on kırılma ile Sytec One’ın verimliliği hala yüzde 98 oranında iken, üç uçlu teknoloji sadece yüzde 92 verimlilik sunar.

Düz İplik Yolu Sayesinde Daha Yüksek Üretkenlik

İplik eğirme ve tekstürizede tamamen düz iplik yoluna sahip Sytec One’ın makine konsepti, çok-uçlu teknolojilere kıyasla daha yüksek proses hızları sağlar ve yüzde 15’e varan hız artışı ile sonuçlandırır. Standart prosese ek olarak, daha yüksek kırılma oranına sahip zorlayıcı prosesler gittikçe önemli bir rol oynuyor. “Teknoloji tercihinde ürün karışımı kritiktir” sözleriyle değerlendirmelerini paylaşan Oerlikon Neumag Satıştan Sorumlu Müdür Yardımcısı Martin Rademacher, “Müşterilerimize hem tek-uçlu ve üç-uçlu teknoloji sunabilmenin konforunu yaşıyoruz.” sözlerine yer verdi.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.