Nonwoven Ağı Yeni Fırsatları Doğuruyor

Bu sene 23’üncüsü düzenlenecek Nonwoven Ağı semineri, 2019 yıllı için son derece güçlü bir program hazırladı.

  31 Ekim 2019 00:00 Perşembe
Nonwoven Ağı Yeni Fırsatları Doğuruyor

Seminer, 5 Aralık'ta İngiltere'nin Huddersfield kentindeki John Smith Stadyumu'nda düzenlenecek. Etkinliğin ana konuşmacıları arasında yer alan John Cotton Group'un genel müdürü Mark Cotton ve merkezi Brüksel’de bulunan Avrupalı EDANA Derneği’nin iletişim ve medya ilişkileri müdürü Seán Kerrigan, nonwoven endüstrisinde Futureproofing başlıklı konuşmada söz alacak.

Seán Kerrigan’ın sunumu, geçtiğimiz yıl boyunca EDANA’nın çok kere ele aldığı Wipes Outreach programı ve yaklaşmakta olan AB tek kullanımlık plastik yönergesi konuları üzerine odaklanıyor.

Büyüme

John Cotton, İngiltere, Polonya, Çin ve Avustralya’daki üretim tesisleriyle İngiltere’nin en başarılı nonwoven işletmelerinden biri olarak biliniyor. 1.000 çalışanı olan şirket, haftalık 1.000 tondan fazla üretim kapasitesine sahip ve son üç yılda Batı Yorkshire'deki yeni bir Ar-Ge merkezi olan projelere 30 milyon € yatırım yaptı. Yatak takımları, şirketin en büyük pazarı olup, yılda yaklaşık 10 milyon yorgan ve 20 milyon yastık üretiyor. Cotton grubun genel müdürü Mark Cotton, yaklaşan seminerde bugünün değişken ekonomisinde risk yönetimi konusunu ele alacak.

İngiltere'nin diğer bir başarılı firmaları arasında, NVH'de (gürültü, titreşim ve sertlik) ve özellikle otomotiv endüstrisi için ısı yalıtım çözümlerinde uzmanlaşmış Autins şirketi yer alıyor.

Autins Ar-Ge yöneticisi Kathy Beresford, nonwoven seminerinde şirketin geçtiğimiz yıllarda nasıl önemli ölçüde büyüdüğünü, 2018’de 29.2 milyon £ 'luk satış rakamlarını ve önde gelen otomobil markalarına ve diğer şirketlere ayda iki milyon parça ürünü nasıl teslim ettiğini açıklamayı planlıyor.

Birleşik Krallık (UK)’de gerçekleşen bir diğer başarı öyküsü ise çok kısa bir süre önce Bradford'da 9 milyon sterlin yatırımla yeni bir tesis açan Texfelt şirketidir. Firmanın operasyon ve teknik direktörü Michael Walsh, seminerde çok çeşitli sanayi sektörleri için geri dönüştürülmüş ürün yelpazesine odaklanacağını belirtti.

Endüstri 4.0

Andritz Nonwovens departmanından Alexandre Butte, nonwoven sempozyumunda otomasyon, artırılmış gerçeklik (AR) ve nonwoven üretimi için daha fazlasını içeren şirketin bir dizi destek paketi METRIS programını ana hatlarıyla açıklayacak.

WTIN'in danışman editörü John Scrimshaw, dijital baskının hızlı bir şekilde genişlemesini ve nonwoven yüzey kumaş üreticileri için duvar kaplamaları ve geniş formatlı ekranlar gibi alanlarda ortaya çıkan yeni fırsatları da ortaya koyacak.

Seminerin ilerideki sunumlarında, Border Technologies'in genel müdürü Rory Wilson, özellikle otomotiv ve yatak takımları olmak üzere birçok pazarda hızla lider konumda olan V-LAP teknolojisinin ayrıntılarını açıklayacak.

Ağ başkanı Chris Wilkinson, “2019 tekstil endüstrisi dikkate alındığında son derece hareketli bir yıl oldu” dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti, “ITMA ve Techtextil bize geleceğe giden yolu gösterdi ve bu yılki seminer bunu yansıtacak şekilde tasarlandı. Nonwoven Ağı, son 23 yıldır nonwoven endüstrisine olan bağlılığını yıllık bir seminer düzenleyerek ispatladı, aynı zamanda üyelerimiz ve ortaklarımız için bir ağ tesisi sağlamanın yanı sıra, akşam yemeği, eğitim, güncelleme ve tanıtımını sağlama konusundaki taahhüdünü pekiştirdi ve bu hizmet desteklendiği sürece devam edeceği umudunu taşımaktayız. ”


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.