Neotek Tekstil, Portföyünü Genişletiyor

Monforts’un Türkiye ve Türkmenistan’daki satış faaliyetlerini yürüten Neotek Tekstil, son olarak yakma makinası konusunda uzman Belçika kökenli Bejimag (Paulus ) firmasını portföyüne ekledi.

  27 Temmuz 2016 09:00 Çarşamba
Neotek Tekstil, Portföyünü Genişletiyor

Terbiye alanındaki uzmanlığını Ar-Ge’ye verdiği önemle pekiştiren, Almanya’nın en önemli makine üreticilerinden Monforts’un Türkiye ve Türkmenistan’daki satış faaliyetlerini yürüten Neotek Tekstil, portföyüne eklediği yeni firmalarla çalışmalarını sürdürüyor.

Neotek Tekstil olarak Monforts ile birlikte yürüttükleri çalışmalar ve şirketin yeni yapılanması hakkında sorularımızı yanıtlayan Neotek Tekstil Kurucu Ortaklarından Ahmet Kılıç, yayın grubumuza özel açıklamalarda bulundu.

Şubat 2016’dan bu yana temsilciliğini yürütmekte oldukları Monforts ile ilgili satışlardan oldukça memnun olduklarını belirten Ahmet Kılıç, 6 aylık süreçte elde ettikleri satış grafiğinin kendileri ve Monforts firması için memnun edici olduğunu söyledi. Kılıç, “Monforts’un Şubat 2016 tarihinden itibaren gerçekleştirdiğimiz satışlardan memnun olduğunu ve bizden beklentileri karşıladığımızı söyleyebiliriz.” dedi.

Yeni Temsilcilikler Yolda

Satışını gerçekleştirdikleri Monforts makinelerine aynı zamanda montaj hizmeti de verdiklerini dile getiren Kılıç, yeni temsilcilikler için de önemli adımlar attıklarını kaydetti. Kılıç konuyla ilgili açıklamasında, “ Biz mümessillik alanımızı boya ve apre olarak belirleyerek yola çıktık. Monforts’un dışında Belçika kökenli Bejimag (Paulus ) firmasını portföyümüze kattık.  Bejimag, özellikle yakma makinası ile sektöre yeni bir soluk getirecek. Temsilciliği konusunda anlaşmaya vardığımız diğer firmaları da önümüzdeki aylarda sektöre duyuracağız.” sözlerine yer verdi.

Yeni Yatırımlarda Monforts Tercih Ediliyor

Tekstil alanında yapılan birçok yeni yatırımda dünyanın önde gelen makine üreticilerinden Monforts tercih ediliyor. Türk tekstilcilerin yeni yatırımlarındaki tercihleri konusunda açıklamalarda bulunan Kılıç, son dönemde öne çıkan projelerde Monforts’un tercih edildiğini belirterek, “Gerek Çorlu, Bursa ve Kayseri, gerek de Kahramanmaraş’ta birçok projede Monforts makineleri tercih edilerek üretime alınmış bulunmakta. Ülkemizdeki tüm projelerde yer almak için çaba harcıyoruz. Makine sevkiyatların yapılması ve montajlarının gerçekleştirilmesinin ardından firmaların da izni ile bu projelerimizi paylaşabileceğimi düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Sunay Yılmaz İle Yollar Ayrıldı

Ahmet Kılıç tarafından Sunay Yılmaz ve Murat Yıldırım ortaklığında, Ocak 2016 tarihinde kurulan ve son dönemde Monforts’un mümessili olarak, çalışmalarını başarıyla sürdüren Neotek Tekstil’de Sunay Yılmaz ayrılığı yaşandı. Adı Monforts ile neredeyse özdeşleşen, sektörün başarılı ismi Sunay Yılmaz’ın ayrılığının ardından değerlendirmelerini Yayın grubumuzla paylaşan Kılıç, “Arkadaşımız Sunay Yılmaz, kendi isteğiyle firmamızdan ayrılmıştır. Uzun yıllara dayanan tecrübe ve bilgisinden yararlanmak, birlikte çalışmayı isterdik.” dedi.

Sunay Yılmaz’ın ayrılığının ardından çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini kaydeden Kılıç, “Ben ve diğer ortağım Murat Yıldırım, birlikte çalışmalarımız sürdürüyoruz. Önümüzdeki süreçte aramıza katılacak yeni arkadaşlarla da daha fazlasını başarmanın gayreti içinde olacağız. Hedeflerimizde hiçbir sapma söz konusu değildir. Daima daha iyiye, daha güzele ulaşma arzumuzu ve ülkemize, sektörümüze yararlı hizmet verme isteğimizi heyecan ve azimle sürdüreceğiz.” sözlerine yer verdi.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.