Monforts’un Türkiye Temsilciliği Değişti

1884’ten beri tekstil terbiye alanının lider üreticilerinden Monforts’un Türkiye temsilciliği, Neotek Tekstil’e geçti

  02 Şubat 2016 11:00 Salı
Monforts’un Türkiye Temsilciliği Değişti

Alman makine üreticileri içinde önemli bir yere sahip olan Monforts  Textilmaschinen GmbH& Co. KG, Türkiye ve Türkmenistan’daki satış faaliyetlerini Şubat 2016 tarihi itibarı ile Neotek Tekstil ile yürütecek. Uzun yıllardan beri Türkiye temsilciliği Elitez Mümessillik’te olan Monforts  Textilmaschinen GmbH& Co. KG, 1884’ten beri küresel pazarın en önemli tedarikçisi konumunu sürdürüyor. 2013 yılında yeni bir yapılanmaya giden Monforts  Textilmaschinen GmbH, Hong Kong merkezli Fong’s Industries Co. Ltd. tarafından satın alınmıştı. Dokuma, örgü ürünlerinin terbiyesi için tekstil makinaları ve hatları üretmeye devam eden Monforts’un merkezi, birçok endüstriyel işletmeye ev sahipliği yapan Mönchengladbach şehrinde bulunuyor. Firma, dünya çapındaki 100’ü aşkın mümessili ile tekstil sektöründeki güçlü yapısı sayesinde üretiminin yüzde 90’ını ihraç ediyor.

Terbiye alanındaki liderliğini Ar-Ge’ye verdiği önemle pekiştiren Monforts’un yeni temsilcisi Neotek Tekstil, 2016’nın Ocak ayında sektörün duayen ismi Ahmet Kılıç tarafından Sunay Yılmaz ve Murat Yıldırım ortaklığında kuruldu. Ahmet Kılıç’ın 1980 yılında Handers Kontor Mümessillik’te başlayan çalışmaya hayatı, 1984 yılında Mehmet Tigrel ortaklığı ile  Inter Tekstil Ltd. Şirketi’ni kurarak devam etti. Kılıç, 2015 yılının sonuna kadar Inter Tekstil’de Mehmet Özcan ile birlikte Brückner, Fong's, Then, Goller, Osthoff Senge, Erhardt Leimer-EL, SPG, ETF, Ramisch Guarneri, Lacom gibi dünyaca ünlü markaların mümessilliğini yürütürken, 2000 yılının Ekim ayından 2015 yılı sonuna kadar Hollanda merkezli SPG Prints’in Türkiye ofisini kurup şirket ortaklığı ve genel müdürlüğünü yaptı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.