Mayer & Cie Yeni İş Kolunu Oluşturdu

Mayer & cie. (MCT) Aralık ayından beri örgü makinelerini kapsayan yeni iş kolunu oluşturduğunu ve Albstadt’ta entegre etme kararını duyurdu.

  18 Ocak 2019 00:00 Cuma
Mayer & Cie Yeni İş Kolunu Oluşturdu

Mayer & Cie. (MCT) Aralık ayından beri yeni bir iş kolu oluşturdu. Ocak 2019'dan itibaren şirket Albstadt çalışmalarında yuvarlak örgü makinelerine ek olarak örgü makineleri üretmeye devam ediyor. Mayer Industries, orta vadede faaliyetlerini durdurması nedeniyle, bu başarılı iş kolunu Albstadt’ta entegre etmeye ve ilerlemeye karar verdi.

Örgü Makineleri İçin İyi Sebepler

Mayer & Cie'nin genel müdürü ve teknik geliştirme sorumlusu Marcus Mayer, “Bu adımı, çeşitlendirme hedefimize yaklaşmak için mantıklı bir fırsat olarak görüyoruz. Örgü makineleri gibi sektörle ilgili olmayan bir ürün bizi daha iyi ve sağlıklı bir şekilde bağımsız hale getirecektir. ” diyor.

Mayer & Cie.’nin genel müdürü Benjamin Mayer’ın belirttiğine göre ürünlerde çeşitliliğin ne kadar önemli olduğu dikkat çekti. 2018'e kadar yuvarlak örgü makineleri için talep ikinci yarıya geriledi. Bunun başlıca nedeninin, uluslararası ticaret politikasındaki türbülanstan kaynaklandığını belirterek, belirsizliğin yuvarlak örgü pazarında yaygınlaştığını söyledi. Örgü makinesi üretim kapasiteleri şu anda 2020 yılının başına kadar tamamen dolu durumda.

Albstadt'da seri imalat

Ocak 2019'da Braidtech, Albstadt-Tailfingen'de seri üretime başlıyor. Sağlanması gereken tesisler, üretim hattı hazırlandı, tedarik zinciri düzenlendi ve ekip kuruldu. Şu anda, üretim, montaj, kalite güvence ve lojistik konularında üretim yapan 12 çalışandan oluşuyır. İlk örgü makinesinin bir prototipi olan MR 15 24 Carrier üzerinde çalışılıyor. Yeni Mayer Braidtech iş biriminin başkanı Patrick Moser, “böyle bir modelin denenip kurulduğunu, ancak bizim için burada yeni şartlarda, bir ilk” olduğunu açıklıyor.

2019'un ilk yarısı için plan, her biri ayda iki adet MR15 24 Taşıyıcıdan oluşan iki çift katlı sistemlerin sevkiyatını öngörüyor. Altı modelden oluşan bir seride ikinci modelin seri üretimi için hazırlıklar da yapılmaktadır.

Dağıtım yapıları kuruldu. Mayer Braidtech, yıllardır örgü makinelerinin dünya satışlarını ele aldı. “Bizim işimiz,” diyor Moser, “proje işi, bu yüzden satış pazarları yıldan yıla değişebilir, ancak bir süredir İtalya ve Çin'den birçok sipariş aldık.”

ABD'den ara üretim desteği

Genel talep hala Albstadt-Tailfingen'deki üretim kapasitesini aştığı için, Mayer & Cie'nin bağlı kuruluşu Mayer Industries, önümüzdeki yıllarda örgü makineleri üretmeye devam edecek. Orangeburg, Güney Carolina'da bulunan Mayer Industries, son 40 yıldır bu alanda kendisine bir isim yapmış ve sistemleri, premium ürünler olarak kabul edilmektedir. 1970 yılında kurulan Mayer Industries orijinal yuvarlak örgü makineleri üretiyordu, ancak 1970'lerde yaşanan kriz sırasında siparişlerin durdurulmasıyla birlikte, Mayer ailesi, örgü makineleri için patent aldı ve böylece yeni ve farklı bir iş kolu için temelleri attı. Mayer Industries, muhtemelen 2019'un sonunda iş faaliyetlerini durdurduğunda, bu iş kolu hizmetlerini sunmaya devam edecek, ancak farklı bir yerde.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.