KTM 2018 Satışları Başladı

27-29 Eylül 2018 tarihlerinde Kahramanmaraş Kafum’da gerçekleştirilecek olan Uluslararası KTM 2018 Fuarı için fuar alanı satışları başladı.

  07 Temmuz 2017 01:00 Cuma
KTM 2018 Satışları Başladı

Uluslararası tekstil teknoloji üreticilerini, tekstil üretiminin merkezi olan Kahramanmaraş’ta dördüncü kez buluşturmaya hazırlanan Uluslararası KTM 2018’in tarihi 27-29 Eylül 2018 olarak belirlendi. Tarihin açıklanmasının ardından KTM 2018 için tanıtım ve katılımcılara öncelikli satış çalışmaları başladı.  KTM 2017’de yer alan katılımcılara, 1-16 Temmuz 2017 tarihleri arasında öncelikli satış hakkı tanınıyor. 16 Temmuz itibariyle tüm tekstil teknoloji üreticilerine yönelik satışlara başlanacak.

2014’den beri düzenlenen fuar, tekstil ve hazır giyim üretim zincirinin yanı sıra ham maddeleri de vitrine çıkarıyor. Gerçekleştirdiği organizasyonlarla sektörde adından başarıyla söz ettiren ECR Fuarcılık tarafından dördüncü kez düzenlenen KTM 2018, ulusal ve uluslararası birçok katılımcı ve ziyaretçiyi bir kez daha Kahramanmaraş’ta ağırlamaya hazırlanıyor.

Nisan ayında gerçekleştirilen üçüncü edisyonunda Türk ve dünya tekstil endüstrisinde önemli firmaları bir araya getiren KTM 2017, 16 ülkeden 189 dünya markasını Kahramanmaraş ve bölge tekstilcisi ile buluşturmuştu. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası ve Tekstil İhracatçı Birlikleri ana sponsorluğunda Kafum Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Uluslararası KTM 2017 Fuarı 3 gün boyunca; Kahramanmaraş başta olmak üzere Gaziantep, Niğde, Osmaniye, Şanlıurfa, Denizli, Bursa, Kayseri, Malatya, Adıyaman, Tekirdağ ve İstanbul gibi 21 şehirden 7.973 ziyaretçiyi ağırladı.

İplik, örgü, dokuma, teknik tekstil, nonwoven, boya, baskı, tekstil terbiye, makine aksesuar ve yedek parça sektörlerinden dünya çapında firmaların yer aldığı KTM Fuarı, kompakt bir fuar olmasına rağmen, uluslararası katılımcılardan büyük talep görüyor. Sağladığı istikrar ile adından başarıyla söz ettiren Uluslararası KTM Fuarı, 2018’deki dördüncü edisyonu ile bir kez daha tekstil sektöründeki yeni teknolojileri tanıtmanın yanı sıra, B2B görüşme ortamıyla önemli iş bağlantılarının adresi olacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.