Karl Mayer, 125 Bininci Makinesinin Satışını Yaptı

Karl Mayer, spor ayakkabı endüstrisinden Dong-Jin Textile ile 50 senelik ortaklığını 125 bininci makinesiyle taçlandırıyor.

  18 Ocak 2019 00:00 Cuma
Karl Mayer, 125 Bininci Makinesinin Satışını Yaptı

Dong-Jin Textile spor ayakkabı kumaş sektörünün tanınan oyuncularından biri ve dünya çapında birçok markayla çalışıyor. Genel merkezi Kore’nin Busan kentinde olan şirket, hız ve çeviklik sayesinde başarıya ulaştı. Şirket aynı zamanda üretim makinelerinden de aynı performansı bekliyor. 2018 baharında, Dong-Jin Textile üretim kapasitesini Karl Mayer’in yeni makinesini satın alarak arttırdı. Bu yeni jakar makinesi özel olarak modifiye edildi ve maksimum desenleme esnekliğine sahip. 1,200 min-1 hızına ulaşan bu makine başka bir nedenden dolayı da özel, çünkü bu makine Karl Mayer’in satışını gerçekleştirdiği 125,000’inci makine ve şirketin yüksek standartlı başarısının da bir göstergesi.

Her Zaman bir Adım Önde

Dong-Jin Textile küresel tedarik sektöründe lider ve özellikle spor endüstrisinde ayakkabı kumaşı üreticisi konumunda. Bu şirket ayrıca ülkenin tekstil sektörünün de en büyük şirketi.

Dong-Jin Tekstil ve Karl Mayer 50 yıldır birlikte çalışıyorlar. Şu anda şirketi yöneten şirket kurucusu Byung Kil, Choi ve oğlu Woo Chul, Choi, Karl Mayer'den 250'den fazla çözgülü örme makinesi satın aldılar. Şirket, yüksek hızlı triko makineleri, çift bar ve jakarlı raschel makinelerinin yanı sıra çözgü makinelerine yatırım yaptı. Makineler Güney Kore ve Vietnam'da çeşitli fabrikalarda faaliyet gösteriyor. Dong-Jin Tekstil aynı zamanda Endonezya'da 2019'un ikinci yarısından itibaren üretim yapmayı planlamakta. Karl Mayer,  bu yeni görev için Bay Choi'ye destek vermeye son derece hazır.

Karl Mayer’den ISPO Münih Fuarına Katılım

Karl Mayer, uygulamalara ve son kullanımlara odaklanan sunumlara daha fazla katılıyor. Bu kararın ardındaki amaçlardan söz ederken İş Birimi Çözgü - Örme Satış Müdürü Oliver Mathews, “Müşterileri önemli tekstil alanlarında kazanarak yenilikçi tekstil ve konseptler sunarak yeni bir şey sunmak istiyoruz” diyor. Karl Mayer, son kumaşlar, tarzlar ve aksesuarlar ile çevrelenmiş, 120 metrekarelik bir alanda çözgü-örme tekstil ürünlerinin performans özelliklerini sergileyecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.