İzer Fermuar’ın Hedefi, Yeni Mağazalar

İstanbul Merter’de kurulan İzer Fermuar’ın Kurucusu İzzet Kandemir, “Bu yıl, en büyük hedeflerimiz, 2016 yılında üretim kapasitemizi büyüterek yeni mağazalar açmak.” dedi

  04 Mart 2016 08:09 Cuma
İzer Fermuar’ın Hedefi, Yeni Mağazalar
İzer Fermuar’ın Kurucusu İzzet Kandemir, yayın grubumuza verdiği röportajda 2016 yılı hedeflerinden bahsetti. Ürün yelpazesini sektörle buluşturan firma, kurulduğu günden bugüne git gide büyüyen bir yapıya sahip. Yirmi yıldır sektörün nabzını tuttuklarını dile getiren Kandemir; “2016 yol haritamızda mağazalaşmak ve üretim etki alanımızı arttırmak, önemli bir yere sahip.” dedi.

İzer Fermuar’dan Türk Cumhuriyetleri’ne İhracat

Merter ve Bağcılar’daki tesislerinde her çeşit fermuar üretimi yapan firma, başta Azerbaycan olmak üzere Türk Cumhuriyetler’inden Özbekistan, Kırgızistan, Kazakistan gibi ülkelere ihracat yapıyor. Kandemir, geçtiğimiz dönemlerde en çok ihracatını Rusya’ya gerçekleştiren İzer Fermuar hakkında; “Şu an gümrük sıkıntısından dolayı, Rusya ihracatımız duraklama dönemini yaşıyor. Bu duruma rağmen, Rusya’da kendi mağazamız bulunduğu için satışlarımıza devam ediyoruz.  Bu yıl Rusya yerine, İran pazarına yönelmek potansiyel müşteri ve ticari açıdan en doğrusu.” dedi.

“Ayda 1 Buçuk Milyon Adet Mal Üretiyoruz”

Kandemir metal, kemik, naylon ve spesifik fermuar imalatı ile sektöre hizmet sunduklarını ve ayda 1 buçuk milyon adet mal ürettiklerini ifade etti. Ulusal ve uluslararası hizmet veren firma, markalara özel su geçirmez ve anti bakteriyel özelliklere sahip fermuar üretimi de yapmakta. İç piyasada naylon fermuarın satışının daha çok olduğunu söyleyen Kandemir, dış piyasada ise metal fermuarın revaçta olduğunu belirtti. İzer Fermuar Kurucusu İzzet Kandemir, ürettikleri ürünleri, “Firmamızın çatısı altında yer alan MFS Fermuar adlı markamız ise, ayakkabı sektörüne hizmet veriyor. Aslında bizim ana kalemimiz, plastik fermuar üzerine. Fakat sezon sezon ürün satışlarımızda farklılıklar görülebiliyor. Örneğin bu dönem naylon çok satılır, gelecek sezon kemik. Bu tamamen hazır giyim üretimi ve aksesuar trendlerine göre değişmekte. Dış pazarda ise en çok gönderdiğimiz fermuar grubu, metal. Biz de satış stratejimizi, piyasa durumuna göre belirleyip üretimimize buna bağlı olarak yön veriyoruz.” sözleriyle anlattı.

İzzet Kandemir: Hazır Giyim Sektöründeki Büyük Markalarla Çalışıyoruz

Hazır giyim sektöründe büyük markalarla çalıştıklarını vurgulayan Kandemir, genelde daimi müşterilerle çalıştıklarını dile getirdi. Bunun sebebini ise, müşterilerine sağladıkları memnuniyete bağlayan İzzet Kandemir, konuyla ilgili görüşlerini paylaştı: İş yaptığımız bütün markaların bizi seçmesinin sebeplerinden biri kaliteli üretim anlayışımızdan sonra, ürünlerimizin bütün test onaylarının bulunması. Önemli kurumlardan alınmış belgeler güvenilirliğimizi kanıtlıyor. Azo testi gibi önemli sağlık testleri ürünlerimizde uygulanıp, başarıyla sonuçlandı. Emin adımlarla yürüdüğümüz bu yolu, kuruluşumuzdan beri birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızla yürümeye devam ediyoruz.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.