“Hazır Giyime Kalite ve Farklılık Katıyoruz”

Şimşek-Ege Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ege, yan sanayi ürünlerinde hızlı numune ve geniş koleksiyon olanağı ile hazır giyime kalite ve farklılık kattıklarını söyledi

  18 Ocak 2016 08:05 Pazartesi
“Hazır Giyime Kalite ve Farklılık Katıyoruz”

Türkiye’de konfeksiyon yan sanayinin, hazır giyimin performansına paralel bir ivme ile hareket ettiğini belirten Şimşek-Ege Etiket ve Matbaacılık Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ege, sözlerini şöyle sürdürdü; “Konfeksiyon yan sanayi firmaları da kendi müşteri portföyünün durumuna göre performans sergiliyor. Aynı zamanda yan sanayi ürünlerinin ithalatında da toplam ihtiyaca görece düşüş yaşanıyor. Ancak Türk yan sanayisi halen dünya pazarından çok küçük bir pay alıyor. Bunu geliştirmek için daha fazla pazarlama yapmak, daha çok satış kanalı oluşturmak ve Ür-Ge, Ar-Ge, inovasyon ve tasarıma ağırlık vererek, kalite/maliyet dengesini çok iyi kurmak gerekiyor.”

Yıllık 750 milyonun üzerinde etiket üretiyor

Şimşek-Ege olarak dünya standartlarında üretim yapan bir firma olduklarını söyleyen Osman Ege, çoraptan şapkaya, denimden abiye giyime, iç çamaşırdan kabana tüm konfeksiyon üreticilerine hitap ettiklerini belirtti. 30 yıla yakın bir süredir, konfeksiyon etiketleri ürettiklerini dile getiren Ege, deri, dokuma, baskılı ve karton etiketlerin yanı sıra yine konfeksiyona yönelik kutu, çanta ve paketleme ürünleri de ürettiklerini söyledi. Ürün çeşitliliği konusunda bilgi veren Ege, “Etiketlerin barkodlu, yapışkanlı, RFID çipli gibi alt sınıflarını ürettiğimiz gibi, her türlü baskı tekniğini kullanarak çok geniş yelpazeli hammaddeden etiketler üretiyoruz. Ür-Ge departmanımız her sene kendi koleksiyonumuzu çıkartıyor ve müşterilerimize yeni sezon çalışmalarında tasarım desteği veriyoruz. Zara, Bershka, H&M, C&A, Replay, Pepe Jeans, Debenhams, George, Next vb. gibi yabancı markalara, LCWaikiki, DeFacto, Koton, Colins vb. yerli birçok markaya üretim yapıyoruz. Yıllık toplam 750 milyon üzerinde etiket üretiyoruz. Avrupa, Asya ve Afrika ‘da onlarca ülkeye direkt ihracat yapıyoruz.” sözlerine yer verdi.

“Hazır Giyim İçin En Önemli Öğe Yenilik”

“Türkiye’de konusunda en büyük firmalardan birisiyiz”  diyen Ege, “Dünya standartlarında üretim yapan ve her türlü sosyal, çevresel ve kimyasal denetimden geçebilen bir firma olduğumuz için son dönemde yerli kurumsal markalardan da büyük talep görmekteyiz. Genelde markalar tüm etiketlerini bizimle çalışıyorlar. Ama değişkenli etiketlerdeki başarımız da müşterilerimize avantaj sağlıyor.” dedi. Dünyanın dört bir yanından müşterilerle çalıştıkları için, çok çeşitli numune ve malzemelere sahip olduklarını ifade eden Ege,  “Bu tecrübemizi müşterilerimizin yeni geliştirmelerine destek vererek kullanıyoruz. Özellikle hızlı numune ve geniş koleksiyon olanağımız müşterilerimizin yeni tasarımlarda işini kolaylaştırıyor. Hazır giyim için en önemli öge yenilik. Biz onların ürünlerine kalite ve farklılık katıyoruz.” dedi. Ayrıca Avrupa’ya fason üretim yapan müşterilerin etiket ihtiyaçlarına yönelik, izinli olarak orijinali ile aynı numuneleri ürettiklerini belirten Ege, “Onları ithalat zahmetinden kurtarıp, hız ve maliyet avantajı kazandırıyoruz.” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.