Has Group ile Birleşen Ser Mekatronik İlk Olarak KTM’de Yer Aldı

Has Group, üretimini yaptığı tekstil makinelerinin satış, pazarlama ve servis hizmetleri için Ser Mekatronik ile anlaşma sağladı.

  15 Ekim 2019 00:00 Salı
Has Group ile Birleşen Ser Mekatronik İlk Olarak KTM’de Yer Aldı

Yeni geliştirdiği makinelerini KTM 2019’da sektörün beğenisine sunan Ser Mekatronik, Eylül ayı itibari ile Has Group ile anlaştığını duyurdu. Dünya çapında 60’dan fazla ülkede çalışan makineleri ile faaliyetine devam eden Has Group Makine ve Endüstri A.Ş ile Ser Mekatronik firması; satış, pazarlama ve servis hizmetleri için anlaşma yaptı. Güç birliği yapan iki büyük firma, yurt içi ve yurt dışı müşterilerine kaliteli hizmet vermeyi hedefliyor.

Has Group tarafından üretilen ve dünyanın çeşitli noktalarına satışı yapılmış tüm makinelerinin bakım onarım ve yedek parça ihtiyacı Eylül 2019 itibarı ile Ser Mekatronik tarafından karşılanacak. Ser Mekatronik firması, Ser Innovative Solutions markası ile Has Group bünyesinde bulunan tüm makinelerin satış ve pazarlama hizmetlerini de üstlendi.

2008 yılında kurulan ve tekstil makineleri sektöründe faaliyet gösteren Ser Mekatronik, kalite ve müşteri odaklılık ilkelerine bağlı kalarak marka değerine değer katmış ve Türkiye’de hızla büyümeye devam etmiştir. Ser Mekatronik, kuruluşundan itibaren ikinci el makine revizyonları ve alım-satımı, elektrik pano değişimleri ve yazılım desteği, mekanik parça üretimi ve desteği, elektrik-elektronik parça temini ve kurulum-söküm hizmetleri vermekte.

Has Group ile iş birliğinde Ser Innovative Solutions markasıyla makine üretimini üstlenen Ser Mekatronik, birçok makine ve hatlarıyla müşterilerine hizmet vermeye devam edecek.

Ser Mekatronik KTM 2019’a Katıldı

Ser Mekatronik, bu büyük anlaşmanın ardından bu yıl 26-28 Eylül’de beşincisi düzenlenen Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2019’a katılarak gövde gösterisi yaptı.

Firma, çevreyi koruyan ve maliyetleri düşüren teknolojileriyle tekstil sektörü temsilcilerine son yenliklerini tanıtma fırsatı buldu.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.