Erbaşı’ndan Müşterilerine Özel Hizmet

Tekstil yan sanayisinin önemli oyuncalarından Erbaşı Düğme, ithalatını gerçekleştirdiği ürünlerle sektöre katma değer sağlıyor

  13 Ekim 2015 09:23 Salı
Erbaşı’ndan Müşterilerine Özel Hizmet

Bayan giyimde kullanılan düğme ve aksesuarlarda yarım asırlık tecrübesi ile hizmet veren Erbaşı Düğme, genç ve dinamik kadrosu ile sektöre hizmet veriyor. Çin’den ithal ettiği ürünlerle sektörde katma değer oluşturan Erbaşı, metalize düğmelerde piyasaya kaliteli ürünler sunuyor.

Geniş stokları ile tekstil sektörüne hizmet veren Erbaşı, özellikle repeteli siparişler açısından müşterilerine önemli avantajlar sağlıyor. Sektöre girdiği ilk günden beri polyester düğmelerde müşterilerine özel hizmet politikası izleyen Erbaşı; talebe göre mineleme, lazer markalama ve boyama gibi hizmetleri de sunuyor.

Ürün yelpazesini günün modasına uygun olarak şekillendiren Erbaşı, yılda hazırladığı dört koleksiyon ile müşterilerine hizmet veriyor. Ürün kalitesine de büyük önem veren firma, özel ürün numunelerini çok kısa sürede teslim etmesi ile öne çıkıyor. İstanbul dışında, Ankara, Gaziantep, Bursa ve Konya’daki tekstil üreticileri ile de çalışan Erbaşı, yaptığı yatırımlar ile sektördeki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.