Efes Havlu’ya Oeko-Tex STeP Sertifikası

Efes Havlu, sürdürülebilir tekstil üretimine bağlılığın göstergesi olan Oeko-Tex STeP sertifikasını, Türkiye’de almaya hak kazanan üçüncü firma oldu.

  27 Aralık 2016 10:00 Salı
Efes Havlu’ya Oeko-Tex STeP Sertifikası

Tekstil zinciri içerisinde yer alan, sürdürülebilir üretim koşullarına sahip olmayı amaçlayan markalara, perakendecilere ve imalatçılara; şeffaf ve kamuoyunun güven duyacağı bir şekilde bağımsız bir belgelendirme sistemi sunan Oeko-Tex STeP sertifikası, dünya çapında sürdürülebilir tekstil üretimini destekliyor. Sertifikalandırmayı hak eden üreticilerin puanlaması 3 seviyede yapılıyor 1. seviye; giriş seviyesine uygunluk,  2. Seviye; optimizasyon potansiyeline sahip iyi uygulama ve 3. seviye ise en iyi uygulamaya ilişkin örnek teşkil eden uygulamayı tanımlıyor.

Efes Havlu San. ve Tic. A.Ş sürdürülebilir tekstil üretimine bağlılığın en üst düzeyde göstergesi olan Oeko-Tex STeP sertifikasını, en iyi seviye olan 3. seviyede almaya hak kazanan Türkiye’deki üçüncü firma, Denizli’de ise ilk firma oldu. Efes Havlu tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Efes Havlu San. ve Tic. A.Ş olarak dünyamızı çocuklarımızdan ödünç aldığımızın bilincindeyiz. Onlara daha iyi bir gelecek sunabilmek adına bugün üstümüze düşenleri yerine getirmek; sosyal sorumluluk, çevreye duyarlılık, kalite yönetimi ve sürdürülebilirlik için emek harcamaktayız.  Oekotex STeP belgesini en iyi seviye olan 3. seviyede almış olmak emeklerimizin en güzel karşılığı olmuştur.  Çocuklarımıza daha iyi bir dünya bırakmak konusunda bizimle aynı bağımlılığı gösteren tüm müşterilerimiz ve iş ortaklarımız ile bu mutluluğu paylaşmaktan gurur duyarız.” sözlerine yer verildi. Efes Havlu, güvenli ve sürdürülebilir üretim süreçlerine yatırım yapmaya devam edecek.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.