ECR Fuarcılık’tan KMTSO Başkanı Zabun’a Tebrik Ziyareti

ECR Fuarcılık yetkilileri Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) seçimlerinde yeniden başkan seçilerek güven tazeleyen Serdar Zabun’u ziyaret etti.

  01 Haziran 2018 01:00 Cuma
ECR Fuarcılık’tan KMTSO Başkanı Zabun’a Tebrik Ziyareti

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO)gerçekleştirilen yönetim kurulu seçimlerinde meclis başkanı, meclis divanı, yönetim kurulu başkan ve üyeleri ile disiplin kurulu ve TOBB Genel Kurul delegelerini belirledi. KMTSO Başkanı Serdar Zabun’un güven tazelediği seçimlerde, Meclis Başkanlığına yeniden Hanefi Öksüz seçilirken, Meclis Başkan Yardımcılıklarına Abdulkadir Kurtul ve Mehmet Akif Gölcü, Katip Üyeliğe ise Ercan Aygün getirildi.

Nisan ayında gerçekleştirilen seçimlerin ardından Serdar Zabun’a tebrik ziyaretleri devam ediyor.  Kahramanmaraş’ta Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı- KTM, Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı-KTF,  Kahramanmaraş İnşaat Fuarı- KİF ve Gıda Gastronomi ve Yöresel Lezzetler Fuarı-KGF gibi başarılı organizasyonlara imza ECR Fuarcılık Yetkilileri Ümit Vural ve Musa İmdat da Zabun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ECR Fuarcılık yetkilileri ile Eylül ayında düzenlenecek olan KTM 2018 Fuarı ve Kasım ayında gerçekleştirilecek olan dördüncü KTF Fuarı ile ilgili görüş alışverişinde bulunan KMTSO Başkanı Serdar Zabun, bölgeye katkıları dolayısıyla firma yetkililerine teşekkür etti. KMTSO tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Tekstil Zirvesi (UTZ) ile ilgili ECR Fuarcılık ile gerçekleştirilecek ortak çalışmaların da değerlendirildiği ziyarette  KTM 2018 Fuarı ile eş zamanlı gerçekleştirilmesi planlanan UTZ’nin konsepti Endüstri 4.0 olarak belirlendi. Uluslararası Tekstil Zirvesi (UTZ)26-27 Eylül tarihlerinde geniş bir katılım ile Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilecek.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.