Dinçer: “KTM 2016 Bizim İçin Doğru Fuar”

Tekstil sektörünün öncü makine üreticisi Benninger’in Türkiye mümessili Benninger Dinçer Tekstil, KTM 2016’da Benninger KüstersPad-Batch Boya Fuları’nı tanıtacak.

  04 Eylül 2015 10:58 Cuma
Dinçer: “KTM 2016 Bizim İçin Doğru Fuar”

Tekstil sektöründe 152 yıllık başarılı bir geçmişe sahip İsviçreli makine üreticisi Benninger’in Türkiye mümessili olarak faaliyetlerini sürdüren Benninger Dinçer Tekstil, dokuma ve örgü kumaşlar için, yaş terbiye ve boya konusunda çözümler sunuyor. 2009 yılında, Erdinç Dinçer tarafından kurulan firma, EVS, PozziLeopoldo SRL ve Smartec Machinery gibi markaların da Türkiye mümessilliğini yapıyor.

Çevreye duyarlı üretim

Benninger Dinçer Tekstil, küreselleşen ve daha rekabetçi hâle gelen tekstil pazarında, doğru kararlar ve doğru makine yatırımları konusunda her türlü bilgi ve teknik desteği sunmayı ilke olarak benimsiyor. Sadece makine pazarlaması konusunda değil, makinelerin etkili kullanımı ve minimum enerji, su ve kimyevi madde kullanımı ile daha yüksek kârlılıkla, daha iyi ürünlerin üretilmesi konusunda da çaba gösteriyor.

Çevreye duyarlı olma gerekliliğinin altını çizen firma, tekstil boya ve terbiyesi konusunda elde edilen bilgi ve tecrübeleri aktararak, müşterilerin doğru yatırımlar yapmaları konusunda yardımcı olacaklarını belirtiyor.

Dinçer: “KTM 2016 makine gruplarımız için doğru fuar”

Tekstil makine ve yedek parça satış, pazarlama ve servis konularında hizmet veren Benninger Dinçer Tekstil, önümüzdeki yıl KTM 2016’ya katılacak. Firma, dokuma ve örme kumaş makineleri ile ilgili yeni ürünlerini tanıtacak.

Benninger Dinçer Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Dinçer, daha önceki tecrübelerini de göz önünde bulundurarak, KTM 2016’nın kendi makine grupları için doğru fuar olduğunu söyledi. Tekstilin hızla geliştiği Kahramanmaraş’ta, bu organizasyonun gerçekleşmesinin çok önemli olduğunu ifade eden Dinçer, bölgeye yıllardır makine sattıklarını ve çalışmakta olan makinelerinin olduğu bu bölgede, böyle bir organizasyonun parçası olmaktan gurur duyduklarını sözlerine ekledi. Kahramanmaraş’ın tekstil teknolojisi üreten firmalar için vazgeçilmez bir pazar olduğunun altını çizen Dinçer, Benninger olarak bu pazarda daha etkin olmaları gerektiğini, bölgeye verdikleri önemi göstermek istediklerini belirtti. Erdinç Dinçer, 2015 yılının ardından ülkedeki ekonomik ve politik belirsizliğin kalkması ile Kahramanmaraş ve çevresinde yatırımların hız kazanacağını, bu yatırımlardan tekstil sektörünün depay alacağının altını çizdi.

KTM 2014’te, fuar sırasında mevcut müşterilerin stantlarını ziyaret etmenin yanı sıra, yeni bağlantılar kurduklarını vurgulayan Dinçer, firma ve ürün bilinirliğinde artış olduğunu belirtti. KTM 2014’te sergilenecek makinenin gümrükten çıkan sorunlardan dolayı fuarda yer alamadığını, KTM 2016’da bu makinenin yeni sürümünü de tanıtacaklarının altını çizdi. Dinçer, KTM 2016’ya daha iyi hazırlandıklarına ve fuardan ümitli olduklarına işaret etti.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.