Dijital Tekstil Sektöründe Dev Birleşme

EFI, dijital baskı sektörünün öncü şirketlerinden Reggiani’yi bünyesine kattı

  15 Temmuz 2015 08:17 Çarşamba
Dijital Tekstil Sektöründe Dev Birleşme

Tekstil sektörüne LED ve geniş format inkjet çözümleri sunan EFI, dijital tekstil baskısının önemli markalarından birisi olan Reggiani Macchine’i bünyesine kattı. Fiksasyon ve finisaj aşamaları da dahil olmak üzere bütün baskı sürecine yönelik çözümler geliştiren Regginani’yi satın alan Amerika Birleşik Devletleri merkezli EFI, geliştirdiği LED inkjet baskı formatı sayesinde sektörün önde gelen teknoloji şirketleri arasında yer alıyor.

Dünya çapında 500 LED inkjet baskı makinesinin kurulumunu gerçekleştiren EFI, geniş bir yelpazedeki yüzeylere uçucu organik bileşenler (VOC) emisyonu olmadan, maksimum enerji tasarrufu sağlayan görüntüleme sistemleri sunuyor. Müşterilerine ince, ucuz filmler, oluklu mukavva ve diğer kurutma ve sertleştirme yöntemleri ile ısıyı dayanaklı hala gelmeyen malzemelerin üzerine baskı yetenekleri ile rekabet avantajı kazandıran EFI, orta düzey üretim gücündeki baskı şirketleri için de yenilikçi çözümler üretiyor.

EFI Daha da Güçlendi

40 ülkede geniş bir dağıtım ağı ve 120'den fazla ülkede müşterisi bulunan Reggiani’yi bünyelerine katmaları üzerine EFI CEO'su Guy Gecht “Bu satın alma ile birlikte, EFI dünyanın en hızlı gelişen sektörlerinden birisi olan dijital baskı da rakiplerinin önüne geçti. Reggiani gibi dijital baskı alanında önemli bir şirketin geliştirdiği teknolojileri EFI’ye aktaracağız” dedi. Reggiani’nin geliştirdiği buharlama ve yıkamaya gereksinim duymayan sistemlerin, üretim adımlarını azaltarak, su, enerji, gerekli alan ve yayılan kirliliğin azaltılması gibi konularda önemli tasarruf sağladığını belirten Gecht, “Bu birleşme sayesinde EFI, dijital baskı sektörünün en önemli oyuncularından birisi haline geldi” dedi.

EFI Reggiani Genel Müdürü olarak atanan Ambrogio Caccia Dominioni de “Bu birleşmenin getirdiği sinerji ile dünya endüstriyel inkjet sektöründe bir numara olacağız. EFI’nin satış dinamizmi ve Reggiani’nin teknolojik altyapısı ile sektörde lider konuma erişeceğiz” şeklinde konuştu.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.