Denge Kimya KTM 2016’da İnovatif Ürünlerini Sergileyecek

Tekstil kimya alanında Türkiye’nin önde gelen üreticilerinden Denge Kimya, inovatif ürün grubunu KTM 2016’da sergileyecek

  15 Şubat 2016 08:34 Pazartesi
Denge Kimya KTM 2016’da İnovatif Ürünlerini Sergileyecek
Tekstil kimyasalları ve boyaları alanında sektörün önde gelen firmalarından biri olan Denge Kimya, Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2016’da yerini aldı. Tekstil kimyasalları üretimi ve tekstil boya maddeleri üretimi yapan Denge Kimya, tekstil sektörüne sunduğu yenilikçi ürünler ile sektörün ihtiyaçlarını karşılıyor.

KTM 2016’da mevcut müşterilerle buluşmanın yanı sıra yeni müşterileri de portföylerine katmayı hedeflediklerini belirten Denge Kimya yetkilileri, bu kapsamda fuardan ümitli olduklarını söyledi.

Ar-Ge ve İnavosyona Önemli Yatırım Tekstil kimyasalları üretiminde Ar- Ge’ye önemli yatırımlar yapan Denge Kimya, sektörün ihtiyaçlarını karşılamak için geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. 2015 yılında katıldıkları fuarlarda inovatif ürün grubuna ait Denova serisi ile büyük ilgi gören Denge Kimya, KTM 2016’da da inovatif ürün grubuyla dikkat çekmeyi hedefliyor.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.