COTTON USA KTM 2014’e Sponsor Oldu.

KTM 2014’e sponsor desteği veren CCI, bölgedeki tekstil üreticilerine COTTON USA markası ve Amerikan pamuğunun avantajlarını anlatacak.

  29 Eylül 2014 09:44 Pazartesi
COTTON USA KTM 2014’e Sponsor Oldu.

Amerikan pamuk endüstrisinin küresel pazarlarda tanıtımı ve pazarlanması için faaliyet gösteren Cotton Council International (CCI), Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı’na sponsor oldu. Cotton Council International CCI, 22 ülkeden 250 firmanın yer alacağı KTM 2014’de bölgedeki tekstil üreticilerine Amerikan pamuğunu ve yenilenen COTTON USA markasının  arkasındaki çalışmalarını tanıtacak. CCI yetkilileri ziyaretçileri, CCI’ın küresel COTTON USA lisanslama, tanıtım ve pazarlama faaliyetleri, Tedarik Zinciri Pazarlama (SCM) programı ile Amerika Birleşik Devletleri’nde sürdürülebilir pamuk üretimi, pamuk ve tedarik sektörlerinde küresel gelişmeler ile ilgili diğer konular hakkında da bilgilendirecek.

Amerikan pamuk endüstrisi tarafından desteklenen COTTON USA, iplik, kumaş ve giysi olarak tekstil alanında kullanılan pamuğu, yeni bir bakış açısı ile ele alarak, insan hayatına kattığı kalite, doğallık ve rahatlık ile güven veren, sürekli yenilenen modanın hep kalbinde yer alıp tutkuyla bağlanılan yönü ile ön plana çıkmakta. Washington, Memphis, Londra, Hong Kong, Seul ve Şangay’daki ofislerinin yanında Türkiye’nin de aralarında bulunduğu pek çok ülkede temsil edilen COTTON USA, dünya çapında Amerikan pamuğu ve Amerikan pamuğundan mamul ürünler için pazarları geliştirme ve bilgilendirme çalışmaları yürütmekte.

 

COTTON USA Lisansının Avantajları
COTTON USA, lisanslı firma ağı aracılığıyla CCI’ın tedarik zinciri pazarlama programına yeni iş ilişkileri yaratıyor. COTTON USA, konferanslar, satın alma turları ve tekstil sektörü için uluslararası zirveler organize ederken, aynı zamanda şirketlere özel tedarik desteği de sağlıyor. COTTON USA lisansı, CCI’ın kalite kriterlerine uyan fabrikalar, üreticiler, perakendeciler ve markalara ücretsiz olarak veriliyor. Bu sayede COTTON USA etiketi üzerinde bulunduğu ürünün kalitesini belirtirken, aynı zamanda ürünün tüketici gözündeki değerine de katkıda bulunuyor. Lisans sahiplerine pazarlamadan satış noktası promosyonuna, tüketici kampanyalarından halkla ilişkilere kadar çeşitli şekillerde Amerikan pamuğundan üretilmiş ürünlerini tanıtma desteği de sağlıyor.

“Çiftçilerimiz Tutku Dolu”
CCI Türkiye Program Direktörü Marsha Powell, Amerikan pamuğunu COTTON USA’yi şu şekilde anlatıyor:  “Pamuğumuz konuşabilseydi, yetiştirilmesi ve büyümesinin arkasındaki olağanüstü insanlardan bahsederdi. Çiftçilerimiz tutku dolu: yaptıkları iş, mahsulleri ve çevreleri konusunda. Topraktan bir maddeyi hayatımızın elyafına dönüştürmeye kendilerini adamış durumdalar. Onlar, mahsullerinin hergün önemli olan şeylerle bağlantısını ve hepsini birden kucaklamasını tek bir ortak bakış açısından görürler.

Bu ruhu yansıtmak adına, COTTON USA markasını yeniledik ve harekete geçirdik. Ne zaman bizim yeni COTTON USA logomuzu görseniz, çiftçilerin ve ülke boyunca yayılan endüstrinin tutkusunu taşıyan kaliteli ürünlerle ortaya çıktığını fark edersiniz. Sade ve modern görünümü, yenilikçi Amerikan ruhunu ve Amerika’nın saflık, kalite ve sorumluluk değerlerini: A.B.D.’nde tohum, güneş ve topraktan doğmuş yaşayan bir bileşeni temsil etmekte.”

Cotton Council International (CCI)
Kar amacı gütmeyen bir ticari kuruluş olarak, Amerikan pamuğunun yurtdışı temsilciliğini yapan CCI, 1956 yılında Amerika’nın başkenti Washington DC’de kuruldu. Amerika Ulusal Pamuk Konseyi’nin (NCC) ihracat tanıtım kolu olarak da faaliyet gösteren CCI, NCC ile birlikte Amerikan pamuk endüstrisinin yedi ana segmentini temsil ediyor. Özetle CCI hedefi, pamuk elyafını tekstil fabrikası için satın alan alıcıdan, nihai tüketiciye ulaştırmak üzere Amerikan pamuklu iplik ve kumaşlarını alan son kullanıcıya kadar, pazarlama zincirinin her halkasını etkileyen faaliyetler yoluyla Amerikan pamuğunun, pamuk tohumlarının ve Amerika’da üretilmiş olan pamuklu ürünlerin ihracatını artırmak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.