Berk Mümessillik’ten KTM 2018’e Uluslararası Katılım

Berk Mümessillik, temsilciliğini yürüttüğü firmaların ürünlerinin yanı sıra, 5 firmanın yabancı temsilcileri ile KTM 2018’e katılacak.

  25 Aralık 2017 01:00 Pazartesi
Berk Mümessillik’ten KTM 2018’e Uluslararası Katılım

Türkiye Temsilciliğini yürüttüğünü uluslararası firmalar ile tekstil sektörüne apron, manşon, kelebek & pençe vb. ürünler konusunda önemli bir tedarik desteği sunan Berk Mümessillik,  bu yıl dördüncü kez gerçekleştirilecek olan Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı- KTM 2018’de, bu ürünleri bölge tekstilcisinin beğenisine sunacak.

Berk Mümessillik temsilciliğini yürüttüğü kelebek, rotofil ve pençe üreticisi Holz (Almanya), harman hallaç ve iğneli hasır üreticisi Georg Koinzer (Almanya), parafin üreticisi Pelizzari (İtalya),apron, manşon üreticisi Protext (Brazilya), fitil makine, aksam ve parça üreticisi Maier (Almanya), iplik makineleri aksam ve yedek parça üreticisi Schoeger (Almanya), dijital ölçüm cihazları  üreticisi Elmed (Almanya), ring-fitil manşon çekirdek üreticisi Nantong WuZhou Bearing Co.(Çin)  ve penye makinesi yedek parça üreticisi Tex-Texh (Hindistan) markaları ile tekstil işletmelerine hizmet veriyor.

Türkiye temsilciliği yürüttükleri markalar ile müşterilerine her zaman en iyi kalitede, en uygun ürünü sunduklarını belirten Berk Mümessillik Direktörü Zafer Değer,  ürün yelpazesinin her geçen yıl daha da genişlediğini kaydetti.  Değer, açıklamalarında şu bilgilere yer verdi; “Tekstil sektörünün Türkiye’deki en önemli merkezlerinden biri olan Gaziantep’te bulunan firmamız ile apron, manşon, kelebek & pençe vb. ürünler konusunda önemli bir tedarik desteği sağlıyoruz.  Kalite ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeden, temsilcisi olduğumuz firmalara her yıl yenilerini eklemeye devam ediyoruz.  Müşterilerimiz mümessil firmalarımız ve güncellenen ürünler ile detaylı bilgilere berkmumessillik.com.tr internet sitemiz üzerinden ulaşabilir, yeniliklerimizi takip edebilirler.”

“Kahramanmaraş Bizim İçin Hızla Büyüyen Bir Pazar”

Fuarların firma faaliyetlerine artı değer sağladığını belirten Değer, geçtiğimiz yıl düzenlenen KTM 2017 Fuarı’nda ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını belirterek bir kez daha Kahramanmaraş’ta olmaktan mutluluk duyacaklarını dile getirdi.

Yer alacakları Uluslararası KTM 2018 Fuarı’na ilişkin görüşlerini paylaşan Değer, “Kahramanmaraş bizim için hızla büyüyen bir pazar. Bölgede çalıştığımız firmalar var ancak, tanıtım konusunda eksiklerimiz bulunuyor. Bu fuarda ulaşamadığımız birçok firma ile buluşma şansı yakaladığımızı düşünüyoruz. KTM Fuarlarını bunun için bir aşama olarak görüyoruz” dedi.

Bölgenin tekstil sektöründeki önemi nedeniyle de fuarın oldukça dikkat çekici bir konumda bulunduğunu sözlerine ekleyen Değer, “Kahramanmaraş ve Gaziantep bölgesi tekstilin merkezi,  KTM Fuarı’nın da bölgeye gelişme kattığını düşünüyorum” açıklamalarına yer verdi. Berk Mümessillik kalite ve fiyat avantajı sağlayan ürünlere ulaşmak isteyen tüm sektör mensuplarını Uluslararası KTM 2018 Fuarı’na bekliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.