Messe Frankfurt’a Yeni Atama

Martina Bergmann Messe Frankfurt’un Yeni Dijital İşler Başkan Yardımcısı oldu. Bergmann, 1 Nisan 2016’da görevine başlayacak

  23 Ocak 2016 08:00 Cumartesi
Messe Frankfurt’a Yeni Atama

Messe Frankfurt’un Yeni Dijital İşler Başkan Yardımcısı Martina Bergmann, fuar katılımcı ve ziyaretçilerine yönelik, internet ve mobil aygıtlarda çevrimiçi ürün ve hizmetlerin geliştirilmesinden sorumlu olacak. 46 yaşındaki Bergmann, daha önce Boehringer Ingelheim GmbH & Co. KG ilaç şirketinde iş geliştirme ve pazarlama alanında üst düzey yönetici olarak Pazarlama Çözümleri Başkanı olarak görev aldı. Bergmann, çok kanallı pazarlama, online kanalların geliştirilmesi ve optimizasyonu gibi konularda geniş bir tecrübeye sahip. Pazarlamam alanındaki kariyerine Honda ve Skoda gibi otomotiv firmalarında başlayan  Martina Bergmann evli ve bir çocuk annesi. 5 kıtada 40’ı aşkın ülkede 132 ticari fuar organizasyonuna imza atan Messe Frankfurt, hizmet portföyü ve uzmanlığıyla dünya çapındaki etki alanını güçlendiriyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.