Benninger AG’nin Yeni Mümessili Erko

Tekstil terbiye teknolojileri alanında faaliyet gösteren İsviçre firması Benninger, Türkiye’deki satış çalışmalarını Erko ile yürütecek

  21 Ocak 2016 08:00 Perşembe
Benninger AG’nin Yeni Mümessili Erko

2016 başında yeni bir satış pazarlama stratejisi oluşturan Benninger AG’nin 2009 yılından bugüne kadar mümessilliğini yürüten Erdinç Dincer 1 Ocak 2016 tarihi itibariyle Benninger AG Bölge satış müdürlüğüne atanmıştır. Atamaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Dincer, ‘’Benninger ile uzun yıllardır süre gelen güçlü işbirliğimiz başka bir aşamaya taşınarak devam ediyor. Yeni yapılanma içerisinde Türkiye’nin de bağlı bulunduğu Avrupa Bölge Satış Müdürü olarak görev alıyoruz.” dedi.

Türkiye mümessilliğine sektörün güçlü firmalarından ERKO MÜMESSİLLİK ile devam edeceklerini belirten Dincer, alınan kararların sektör için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Roland Kunze-CONCEWİTZ: Benninger’in Erko’yu Tercih Etmesi Gurur Verici

1896 yılında kurulan ERKO Mümessillik firması dördüncü nesil yönetimiyle tekstil sektörünün öncü markalarından KARL MAYER çözgülü örme, raşel, dokuma hazırlık ve denim hatları, TERROT ve PILOTELLI Yuvarlak Örme Makineleri, ONTEC Teknik Tekstil Üretim Makineleri ve SEMYUNG Raşel Çözgü levenlerinin Türkiye temsilciliklerini yürütmektedir.

Erko Sınai Ürünler Mümessillik Ticaret A.Ş. Yönetim kurulu başkanı Roland Kunze - Concewitz, yayın grubumuza yaptığı değerlendirmede; “Benninger’in yeni Türkiye yapılanmasında Erko’yu tercih etmesi bizim için gurur verici, Erko olarak Benninger’i Türkiye’de Satış Müdürümüz Bülent ERUĞUR’UN yönetiminde en iyi şekilde temsil edeceğimizi düşünüyoruz.” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.