Batumak Makina Gücünü Suntech ile Pekiştirdi

Çin menşeili Suntech’in Türkiye mümessilliğini alan Batumak Makina, yeni ürünlerle uluslararası pazarlarda çalışmalarını sürdürüyor.

  10 Ekim 2017 01:00 Salı
Batumak Makina Gücünü Suntech ile Pekiştirdi

Firmaların standart ölçülerine uygun ürünlerin yanı sıra, özel siparişler doğrultusunda da üretim yaparak, 18 ülkeye ihracat gerçekleştiren Batumak Makina, marka merkezi Çin’in Hong Kong kentinde, uluslararası satış ofisi ise Hangzhou Çin’de bulunan Suntech’in Türkiye mümessili oldu.

Başta kumaş düzenleme makineleri ve malzeme saklama & taşıma ekipmanları olmak üzere dokuma ve apreleme birimlerine yönelik tekstil makinelerinin önde gelen üreticilerinden biri olan Suntech, 45 yıldan fazla deneyimiyle uluslararası pazarlarda hizmet veriyor. Fabrikası Çin Zhejiang, Ningbo City’de bulunan şirketin ürün gamında ise kumaş düzenleme makineleri alanında, harman sarıcılar, kumaş tetkik makineleri, kumaş yuvarlama makineleri, kumaş katlama makineleri, kumaş kesme makineleri ve kumaş silindir paketleme makineleri bulunuyor.

Tekstil sektörüne yönelik malzeme saklama & taşıma ekipmanları alanında ise, bilgisayarlı çözgü levendi saklama sistemi, elektrikli & hidrolik çözgü levendi yük arabaları, elektrikli & hidrolik kumaş silindiri yük arabaları ve tüm çözgü levendi türleri ile hizmet veren Suntech Türkiye’deki faaliyetlerini Batumak Makine ile birlikte yürütecek.

Ürün grubunda yaptığı yenilikçi çalışmalarla, müşteri talebine yönelik özel boyut ve ağırlıkta kaliteli ürünler sunan, bu ürünlerle dünya çapında ilgi gören Batumak Makina, firma portföyüne eklediği Suntech ürünleri ile pazardaki konumunu güçlendiriyor.

Müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik geniş bir ürün gamına yer verdiklerini belirten Batumak Makina Tic. Ltd. Şti. İhracat Satış Müdürü Fulya Batu; leventler (Alüminyum kaplı çelik çekme boru ve alüminyum alaşımlı kapaklardan oluşan),çerçeveli levent taşıma, boş levent taşıma ve top taşıma arabaları, tahar bekletme arabası, levent kaldırma ve dok arabalarından oluşan ürün grubu ile tekstil işletmelerinin iş süreçlerine katkıda bulunduklarını vurguladı. Batu, bunun yanı sıra Türkiye mümessilliğini yürütmeye başladıkları Suntech’in bilgisayarlı çözgü levendi saklama sistemi, elektrikli çözgü levendi kaldırma arabası ve soket montaj aracı ile motorlu çözgü levendi kaldırma arabasını da ürün portföyüne eklediklerini belirtti.

Batumak İhracatta İlk Bin Firma Arasında

Batumak’ın yurt içi ve yurt dışı pazardaki büyümesi hakkında da bilgi veren Fulya Batu; Pakistan, Bangladesh, İsrail, Fas, Yunanistan, Özbekistan, Türkmenistan, İsviçre, Almanya, İspanya ve Belçika başta olmak üzere 18 ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerini söyledi. Uluslararası pazarlarda başarılı olmak ve yoğun rekabete karşı ihracata devam etmek üzere çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Batu, son olarak “2015 yılında firmamız gerçekleştirdiği ihracatla, İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçılar Birliği’nin belirlediği sıralamada ilk 1000 firma arasında yer aldı. 2017 yılının sonuna yaklaşırken bu başarımızı daim kılarak, ihracat hacmimizi arttırmaya devam ediyoruz” sözlerine yer verdi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.