Alisa, KTM 2016’da İlgi Topladı

Tekstil boya ve terbiye makineleri sektöründe hizmet veren Memnun Makina, KTM 2016’da sergilediği Alisa Fırça Zımpara Makinesi ile büyük ilgi topladı.

  23 Mayıs 2016 09:00 Pazartesi
Alisa, KTM 2016’da İlgi Topladı

Zımpara ve fırça zımpara makinelerinde önemli bir pazar payına sahip olan Memnun Makina, Ar- Ge ve inovasyona verdiği önemle müşteri taleplerine en kapsamlı şekilde yanıt veriyor. Türk tekstil makine sektörünün gelişimine katkı sağlamak üzere ürünlerini her platformda sergilemeyi amaç edinen Memnun Makina, son olarak yer aldığı Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı KTM 2016’da büyük ilgi gördü.

Alisa'nın Satışı KTM 2016’da Gerçekleşti

KTM 2016’da sergilediği Alisa Fırça Zımpara Makinesi ile ziyaretçilerden yoğun ilgi gören ve fuarda bu ürünün satışını gerçekleştiren Memnun Makina, Kahramanmaraş pazarındaki payını arttırmak üzere çalışmalarına devam ediyor. KTM 2016’da yer alan standlarında yayın grubumuza fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Memnun Makina Genel Müdürü Kemal Memnun, fuarın dikkat çeken ürünü Alisa fırça zımpara makinesi ve diğer ürün grupları ilgili de bilgiler verdi. Memnun; “Firma olarak zımpara konusunda eskiye dayanan bir tecrübemiz var ve bu tecrübemizi Alisa fırça zımpara makinesinde bir adım ileriye götürdük. Yeni makinemiz Alisa; altı fırçalı ve sabit tamburlu olması sebebiyle çok talep gören bir makine oldu. Fuarda da Matesa Tekstil’e satışımızı yaptık.” dedi.

Alisa fırça zımpara makinesi dışında diğer ürün gruplarının da müşteriler tarafından talep gördüğünü belirten Kemal Memnun, “Memnun Makina olarak sunduğumuz 4 ana ürün grubumuz var. Alisa fırça zımpara makinemiz dışında, Melisa adını verdiğimiz dokuma kumaşlar için bir zımpara makinemiz daha bulunuyor. Bunlar dışında bir diğer ürün grubumuzu ise atmosferik ve basınçlı Jigger‘ler oluşturuyor.  Baskı ile ilgili şablon dairesi ve boya mutfakları da yer verdiğimiz bir başka ürün grubu. Güçlü Ar-Ge ekibimiz sayesinde müşteri talebine göre proje bazlı makineler de üretiyoruz.  Ar-Ge ve inovasyona önem veren bir firmayız. Şu anda TUBİTAK’a dördüncü projemizi sunduk. Bundan önceki üç projemiz TUBİTAK tarafından desteklendi. Bu projemizi de 6 ay içinde tamamlamayı planlıyoruz.” dedi.

“Kahramanmaraş Bizim İçin Çok Önemli Pazar”

KTM 2016’da ziyaretçilerden gördükleri ilgi karşısında duydukları memnuniyeti de dile getiren Kemal Memnun, “Biz fuara ilk kez katılıyoruz. Burada ziyaretçilerimizden aldığımız tepkiler güzel ve olumlu oldu.” sözlerine yer verdi.

Kahramanmaraş ve bölge tekstil sektörünün kendileri için önemli bir pazar olduğunu ifade eden Kemal Memnun, “Kahramanmaraş bizim için çok önemli pazar ve burada pek çok makinemiz var.  Kahramanmaraş ve bölge tekstilcileri yeniliklere açık ve finansman açısından güçlüler. Bu nedenle yeni teknolojileri bünyelerine katmakta zorluk çekmiyorlar. Adana, Kahramanmaraş ve Gaziantep bizim önemsediğimiz pazarlar.  Buraya olan ziyaretlerimize de sürekli olarak devam ediyoruz.” açıklamalarında bulundu. Müşterilerinin ihtiyaçlarına hızlı ve kalıcı çözümler üreten Memnun Makina, tekstil sektörünü yeniliklere buluşturmaya devam edecek.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.