Aleph, Future Tekstil Ödülüyle Onurlandı

Aleph, LaForte için Future Textile Ödülü’yle onurlandı. Ödül seremonisi Amsterdam’da gerçekleşti.

  20 Aralık 2018 00:00 Perşembe
Aleph, Future Tekstil Ödülüyle Onurlandı

1999 yılında Como’da, İtalyan tekstil bölgesinin kalbinde yer alan Aleph, dijital baskı çözümlerinde, özel bir satış gücü ve önemli tekstil pazarlarında yer alan bir dağıtım ağı ile uluslararası bir oyuncu haline geldi. Aleph'in yüksek kaliteli özel baskı yazılımlarındaki kapsamlı bilgi birikimi ve büyük tekstil şirketleri ile kazanılan deneyim, şirketin teknolojik olarak gelişmiş mürekkep püskürtmeli dijital yazıcı üreticisine dönüşmesini sağladı.

İki senede ikinci defa Aleph’ yeni bir itibar getiren ve Avrupalı lider endüstri network şirketi olan, WTİN tarafından LaForte makinesine ödül verildi. Ödül seremonisi endüstri 4.0 ve tekstil materyallerinde inovasyon konulu bir konferans esnasında Amsterdam’da gerçekleşti.

Ödüller başarıların ve tekstil endüstrisinde kayda değer atılımların altını çizmek ve ayrıca uluslarası düzeyde hizmet sağlayan şirketleri ödüllendirmek amacını taşıyor.

Bu yılın öne çıkan ödülü SGIA Expo’da sunulan, 340 cm süper geniş formatlı süblimasyon mürekkepli baskı makinesi olan LaForte 200 Paper’a layık görüldü.

Ev tekstilinde bu önemli gelişmeyle birlikte Aleph, Frakfurt’ta gerçekleşecek olan Heimtextil 2019 sergisini heyecanla bekliyor.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.