Terrot, INDIA ITME’de Müşterilerini Ağırlıyor

Terrot INDIA ITME fuarında son teknolojik ürünlerini sergiliyor. Firmanın fuarda öne çıkardığı ürünler arasında SCC572 elektronik jakarlı açık en süprem makinesi yer alıyor.

  21 Mart 2013 02:49 Perşembe
Terrot, INDIA ITME’de Müşterilerini Ağırlıyor

Alman Yuvarlak Örme makine üreticisi Terrot, Hindistan’da gerçekleştirilen INDIA ITME 2012’de Chemnitz merkezli partneri Voltas Ltd. ile birlikte yeni teknolojilerini tanıtıyor. Firmanın odak noktasında elektronik jakarlı SCC572 açık en süprem (single jarsey) makinesi ve I3P284-1 8 lock (Kilit Büküm)  makinesinin son versiyonu yer alıyor. Firma fuarda çok sayıda misafirine yeni ürünleri hakkında bilgi veriyor.

SCC572 elektronik jakar makinesi geniş ölçekli uygulamalar ve örgü yapıları için elektronik iğne seçim şansı ile önemli bir seçenek olarak tanıtılıyor. Günlük işlemlerde yüksek makine hızı sürekli gelişen Piezo-Technology ile birlikte gelen seçim sistemi iyi ölçümü göstermede önemli bir avantaj sağlıyor. Makinenin ana avantajlarına bakıldığında verimli ve hızlı üretim, kaliteli ölçüm imkanlarının yer aldığı belirtiliyor. Makine ayrıca multi-terminal Piezo seçim birimi ile şablon düzenleyiciyi de bünyesinde barındırıyor. SCC572 elektronik jakar makinesi, spor ve günlük giyim, iç giyim, çocuk giyim kumaşlarında uygulanabiliyor.

Firmanın INDIA ITME fuarında yer alan teknolojilerinden diğeri de I3P284-1 8 lock (Kilit Büküm)  makinesi. Terrot bu teknolojisinde kullandığı E40 – E50 boyutları ile daha geniş bir örme şansı sunuyor. Teknoloji ayrıca, Terrot Kontrol Panelinde kolay reprodüksiyon ayarlarının yapılmasına olanak sağlıyor. Tasarlanan ürünlerin ölçülerinin kolay değişimine izin veren yapısıyla moda ve trendlere hızlı entegrasyon sağlamayı olanaklı hale getiriyor. Bunun yanında çok ince elyafların kullanımı ile iç giyim ve dış giyimde farklılık yaratıyor. Makineyle spor ve günlük giyim, iç giyim, medikal tekstilleri, otomotiv elyafları, ev tekstili gibi alanlarda kullanıma yönelik üretim yapılıyor. Yeni teknolojide kullanılabilecek iplikler arasında polyamid, pamuk, polyester gibi elyaflar yer alıyor.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.