Tekspart Ürün Gamını Genişletti

Tekstil sektörüne yönelik yedek parça, endüstriyel yağlar satışı yapan firma ürün gamına triko örgü makinesi ve yaka makinesini da katarak sektörde istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyor.

  20 Mart 2013 00:25 Çarşamba
Tekspart Ürün Gamını Genişletti

Tekstil makinaları sektörüne yönelik yedek parça, endüstriyel yağlar, örgü makinası satış ve pazarlaması hizmeti veren Tekspart, 2009 yılından bu yana faaliyet göstermesine karşın hızlı bir ivme ile büyüyerek ürün gamını genişletti. Firma Tokyo örme makine iğnesi ve platinleri, Schick Bin örme makine platinleri, SF-SYSTEM Düz örgü makinaları, Flying Horse triko yaka makinaları, Pyung Hwa Tech çorap makine kovanları, Promar tekstil makine yağlarının Türkiye ve Özbekistan ülkeleri distribütörlüğünü yürütüyor.

\r\n

Müşterilerine özel çözümler sunan Tekspart, kaliteli pazarlama ve satış stratejisi ile yuvarlak örgü makine iğneleri, triko makine iğneleri, çorap makine iğneleri, dar dokuma ve raschel makine iğneleri, yuvarlak örgü makine platinleri, triko platinleri, dar dokuma platinleri ve seamless platin ürünlerini başarılı bir şekilde sektöre tanıtıyor. SCHICK BIN platinleri uluslararası kalite standartlarıyla yüksek kalitede çeliklerden üretilirken, en son teknoloji ile donatılmış laboratuvarlar sayesinde hammaddeden bitmiş ürüne kadar mükemmel bir kalite kontrol sağlıyor. Platinler ORIZIO makinalarının orjinal yedek parçası olarak satılıyor. Tekspart ayrıca Mayer Plotelli, Jumberca, Terrot, Vanguard, Pai Lung, Monarch makinelerine yönelik yedek parça tedariği de sağlıyor.

\r\n

Firmanın en çok öne çıkan ürünlerinden birisi ise S.F System triko makineleri. Son teknoloji kullanılarak üretilen makinede desen sistemi ve yazılım aynı firma tarafından yapılmış. Internet üzerinden ücretsiz olarak güncelleme imkanı bulunan ürün ekonomik yedek parça ve kullanım kolaylığıyla öne çıkıyor.

\r\n

Seride yer alan makineler 48”-52”-56” uzunluğunda, 5-7-10-12-14 gg kalınlığında tasarlanırken,  2 ve 3 sistem üretimini de bünyesinde barındırıyor. Makinelerin taraklı ve taraksız olarak opsiyonu yer alırken, taraklı makinelerde sağ ve solda tarafta tutucu ve makas ünitesi bulunuyor.

\r\n

Desen kabiliyeti Üst Düzeyde

\r\n

Bütün makinelerde dokunmatik TFT ekran özelliği yer alırken, ayrıca üst tarafta iğne plakası altında özel kauçukla kaplanmış kumaş çekim merdanesi bulunuyor. Bu merdane sayesinde birçok örgü tipinde kolaylıkla, reglan, jakar, yürütme, transfer, ajur yapılabiliyor. Kauçuk merdane sayesinde çok daha iyi kumaş kavrama ve kumaş tutma süreleri kısalıyor ve taraklı makinelerde bu sayede ana merdaneye gerek kalmıyor. Makine özel desen yazılımı BMP, JPEG ve popüler desen programı formatından dosya alabilme özelliğine de sahip. Türkçe dil ile kullanım kolaylığı da sağlayan makine, Sinker sistemi ile desen kabiliyetini oldukça üst düzeye çıkarmış. Tekspart üretim de kaliteyi ve hızlılığı yakalayan bu makinelerin dışında triko yaka makinesi, çorap makinesi, çorap dikişsiz örgü makinesi kovanlarının da distribütörlüğünü yapıyor.

\r\n

Tekspart ayrıca Promar firmasının üretmiş olduğu Lubritex-nedola serisi yağlar ve Clean serisi temizleyici ürünlerinin Türkiye, Özbekistan ve Türkmenistan distribütörlüğüne devam ediyor. Promar, endüstriyel yağlar, elyaf iplik yağları, boyahane kimyasalları, tekstil makine yağları ve temizleyicileri, özel kimyasallar yanında DuPont, Q8 Oils ve Dow Corning - Molykote gibi markaların ürünlerinden oluşan ürün portföyü ile dünya çapında 12 ülkede hizmet sunan bir firma olarak tanımlanıyor. Promar üretimini ISO9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesine dayandırarak yapıyor. Çevre, insan ve iş güvenliğinin sağlanması için çalışmalarını titizlikle yürüten Promar Endüstriyel Kimyasallar, Üçlü Sorumluluk (Responsible Care) Prensiplerini uygulayarak sosyal sorumluluklarını yerine getirmektedir. Bunların yanında Promar firması, T.C EPDK madeni yağ üretim lisansını da elinde bulunduruyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.