Shima Seiki Örgü Teknolojileriyle İstanbul’da

Japonya merkezli tekstil makineleri üreticisi Shima Seiki, örgü makinelerinden bir seçkiyi ITM Texpo Eurasia'da sunacak. Firma teknolojilerini 12. salon 1214 standında sergileyecek.

  28 Mayıs 2013 00:03 Salı
Shima Seiki Örgü Teknolojileriyle İstanbul’da

Örgü makineleri sektörünün güçlü üreticisi Shima Seiki ITM Texpo Eurasia fuarında 12. salon 1214 stadından teknolojileriyle yer alacak. Firmanın etkinlikte tanıtacağı ürünler arasında MACH2X WHOLEGARMENT® örgü makinesi, SWG091N WHOLEGARMENT® örgü makinesi, SCG122SN 3G, SIR122/123, NSSG122, SSR112, SFG-I örgü makineleri ve SDS-ONE APEX3 3D hazır giyim tasarım sistemi yer alıyor.

Özellikle SDS-ONE APEX 3D tasarım sistemi ile hazır giyim üreticilerine dönük teknolojisini sunacak olan firma, başarılı üretim ve takip sürecini garanti ediyor. Firmanın makinelerinin hemen hemen hepsinde yer alan SDS-ONE APEX3 yazılım sitemi, Shima Seiki firmasının 'Toplam Moda Sistemi' ve 'Toplam Örgü Sistemi'ne entegre yapısıyla bilenen 3D tasarım sistemi olarak hazırlanmış. Bu planlama ile firma tasarımdan satışa kadar düzgün iş akışı sağlama aşamalarını birbirine bağlıyor. Bu sistem uygulanması masrafların azalmasına ve sanal örneklerin elde edilmesine yardımcı oluyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.