Shima Seiki A+A 2013’DE

Örgü makineleri sektörünün güçlü üreticisi Shima Seiki, Kasım ayında Almanya Düsseldorf ‘daki A+A 2013 Uluslararası İşyerinde Sağlık, Güvenlik ve Emniyet Ticari Fuarı’na katıldı.

  12 Kasım 2013 01:42 Salı
Shima Seiki A+A 2013’DE

İş sağlığı ve güvenliği ile emniyet alanındaki en geniş katılımlı fuar olan A+A 2013, 5-8 Kasım tarihleri arasında Almanya Düsseldorf’ta gerçekleştirildi. Japonya merkezli tekstil makineleri üreticisi Shima Seiki’de fuarda 15 ölçülü orjinal en son sürüm bilgisayarlı eldiven örgü makinesi SFG-I”nın akıllı telefon, tablet ve diğer dokunmatik cihazların kullanımını destekleyen yeni bir seçenekle, örme eldivenini tanıttı. Firmanın etkinlikte tanıttığı ürünler arasında, bir araca ihtiyaç olmadan ve ekstra bir dikime ihtiyaç duymadan tüm giyim ürününü oluşturan WHOLEGARMENT® da yer alıyor. Örme giysilere ek olarak, endüstriyel tekstil uygulamaları için teknik örnekler ile dikişsiz WHOLEGARMENT® teknolojisi kullanılan özel elyaflar da yer aldı.

Yakın Plan :  Shima Seiki

Shima Seiki MFG., LTD. of Wakayama, flatbed örgü makineleri endüstrisinde lider konumda olan bir Japon firmasıdır. Planlamadan, satış promosyonu ve perakende satış, üretim komple sistem entegrasyonuna kadar, Shima Seiki dünya genelinde son teknoloji olan bilgisayarlı örgü örme teknolojisini, sektörüne ürünleri ve hizmetini sunarak ithaf etmiştir. “Wholegarment” adını verdiği, giyim üretim teknolojisi rekabetinde çığır açan, başka bir araca ihtiyaç olmadan ve ekstra bir dikim vb.’ne ihtiyaç duymadan tüm giyim ürününü oluşturan makineyi üreten firmadır.

1995 yılındaki ticari tanıtımından bu yana Shima Seiki, 25 yıldan fazladır WHOLEGARMENT örme teknolojisi ile pazarın lideri olan firma, devam eden araştırmaları, 15 yıldan fazladır özel olarak yaptığı çalışmalar, binden fazla dünyaca tanınan makine patenti, programlama ve dikiş yapısı ile de bunu kanıtlamaktadır.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.