Groz-Beckert ITMA Asia'da Beklentilerini Aştı

Groz-Beckert, İtma Asia fuarı boyunca, 2.300'ü şahsen ve 1.300'ü sanal olmak üzere toplam yaklaşık 3.600 ziyaretçiyi ağırladı.

  04 Ağustos 2021 09:14 Çarşamba
Groz-Beckert ITMA Asia'da Beklentilerini Aştı

Çin'in Şanghay kentinde düzenlenen Itma Asia+Citme2021, Groz-Beckert için tam bir başarıydı. Yüz yüze etkinliğin yanı sıra şirket, ziyaretçilerini sanal standında ağırladı. Groz-Beckert,İtma Asia fuarı boyunca, 2.300'ü şahsen ve 1.300'ü sanal olmak üzere toplam yaklaşık 3.600 ziyaretçiyi ağırladı.

Bu yıl sanal stant, koronavirüs pandemisi ve dünya çapındaki kısıtlamalara rağmen mümkün olduğunca çok müşteriye ulaşmamızı sağlamak için fuar alanındaki geleneksel standı tamamlayıcı olarak hizmete alındı. Her iki stantta da 3D modeller kullanılarak öne çıkan ürünler keşfedildi ve oturumlar gerçekleştirildi

Bu yıl, müşteriler ve Groz-Beckert arasında ticaret fuarının bir parçası olarak yüz yüze veya - aynı zamanda gerçek zamanlı olarak - sohbet veya görüntülü arama yoluyla bir fikir alışverişi gerçekleşti. Şanghay'da ziyaretçilerin çoğu pandemi nedeniyle Çin'den geldi. Sanal ortamdaki sıralamada ziyaretçi sayısı açısından Hindistan birinci sırada yer alırken, onu Bangladeş, Almanya ve Türkiye takip ediyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.