Groz-Beckert Çözümlerini İstanbul’da Sergileyecek

Endüstriyel makine iğnelerinin uzman tedarikçisi Groz-Beckert; örgü, dokuma, keçe ve taraklama alanlarındaki ürün ve servislerini İstanbul’da tanıtacak.

  04 Nisan 2018 01:00 Çarşamba
Groz-Beckert Çözümlerini İstanbul’da Sergileyecek

Dünyanın önde gelen endüstriyel makine iğneleri tedarikçilerinden Groz-Beckert, İstanbul'da gerçekleştirilecek olan Tekstil Makineleri Fuarı'nda örgü, dokuma, keçe ve taraklama segmentleri için ürün ve hizmetlerini sergileyecek.

Groz-Beckert, örme ürün grubu; ağırlıklı olarak örücü elemanların (iğne ve platinler) birbiriyle etkileşimleri üzerinde duracak.  Ziyaretçiler şeffaf örgü makine modelleri üzerinde bu parçaların çalışma ve birbirleriyle etkileşim prensiplerini rahatça görüp inceleyebilecekler. Groz-Beckert, akrilik malzemeden yapılmış şeffaf yuvarlak örme makine modelinde örgü kovanı, iğneler ve platinler arasındaki ilişkiyi, farklı yuvarlak örgü teknolojileri için ayrı ayrı göstererek ürünlerin çeşitliliği ve verimliliğine dikkat çekmeyi hedefliyor. Standta ayrıca, çok gelişmiş bir ürün kataloğuna ve örgü teknolojileri hakkında birçok önemli bilgiye sürekli erişim sağlayan, online Örgü Müşteri Portalı ile ilgili canlı sunumlar da yapılacak.

Geniş Uygulama Alanına Sahip Ürünler

Dokuma ürün grubunda ise diğer ürünlerin yanında hızlı ve universal çözgü düğüm makinesi Knotmaster AS/3 gösterilecek. Bu yüksek performanslı düğüm makinesinin en önemli avantajlarından biri az bakım gerektirmesi. Dokunmatik ekran sayesinde kullanımı çok kolay olan makine; 4 farklı düğüm çeşidi, tek düğüm, otomatik tekrar, çift iplik ve iplik kopuş dedektörleri gibi birçok faydalı özelliği ile çok geniş bir uygulama alanına sahip.

Keçe ürün grubunda ise, HyTec® P su jeti şerit modeli ziyaretçilerin dikkatine sunulacak. Optimize edilmiş esneklik sayesinde geliştirilmiş kullanım özellikleri, jet şeridinin servis ömrünü uzatıyor. Ayrıca, HyTec® P'nin çizilmeye karşı daha yüksek olan dayanımı, makineye yerleştirilirken hasar görmesini önlüyor.

Tarak ürün grubu da doffer ve ana silindir telleri için tasarlanan SiroLock® ve EvoStep® tellerini sergileyecek. Bunların beraber kullanılması durumunda homojen bir elyaf dağılımı elde edilebilirken, aynı zamanda elyaf tüketimi azaltılarak daha ekonomik nonwoven üretilebiliyor. Tarak ürün grubu bunların yanı sıra iplik eğirme sektörü için de mikro elyaflarla çalışan, 0.70 mm taban kalınlığına ve 520 PPSI’ye (tel uç sayısı) sahip özel bir doffer teli, döner şapkalar ve sabit şapkaları sergileyecek. Groz-Beckert, yenilikleri yakından görmek isteyen ziyaretçilerini, 7 numaralı salon 710B numaralı standına davet ediyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.